Safahat Lokantası'nda unutulmaz bir gece

14 Şubat Salı günü nezih bir ortamda keyifli vakit geçirmek için en doğru adres yine Safahat Lokantası oldu. Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Safahat Lokantası'nda sevginin gücünü kanıtlamış çiftleri ağırladı. Evliliklerinde 30 yılını doldurmuş olan çiftler arasından seçilen 5 çifte, canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği hediye edildi. Başvuru yapan çiftler [&hellip]

14 Şubat Salı günü nezih bir ortamda keyifli vakit geçirmek için en doğru adres yine Safahat Lokantası oldu. Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Safahat Lokantası’nda sevginin gücünü kanıtlamış çiftleri ağırladı. Evliliklerinde 30 yılını doldurmuş olan çiftler arasından seçilen 5 çifte, canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği hediye edildi. Başvuru yapan çiftler arasından en uzun süredir evli olan ilk 5 çift, yemek organizasyonuna katılmaya hak kazandı.
Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menülerle canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği, Safahat Lokantası’nda unutulmaz anılar arasına eklendi.
SEVDİKLERİNİZE SEVDİĞİNİZİ ANLATIN
Özdilek Alışveriş Merkezi, 14 Şubat öncesi başlattığı kampanyalarla da yoğun ilgi gördü. Giyim ürünlerinden kozmetiğe, parfümeriden saatlere kadar birçok ürün Sevgililer Günü öncesinde hediye alternatifi olarak değerlendirildi. Özdilek AVM’nin kaçırılmayacak fırsatlarına Maximum Kart’a özel, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak her 100 TL ve üzeri üçüncü peşin veya taksitli alışverişe 30 TL MaxiPuan kampanyası da eklendi.

Bakmadan Geçme