• Haberler
  • Spor
  • Sadece takım değil tüm Sakarya Jetlere bileniyor

Sadece takım değil tüm Sakarya Jetlere bileniyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak. Sakarya'da bulanan resmi yayın yapan internet siteleri ve gazetelerin haberlerine göre Sakaryaspor'un futbolcuları, teknik heyeti, yöneticileri ve taraftarlarının yanı sıra Sakaryalı sivil toplum örgütleri, idari ve mülki amirleri başta olmak üzere tüm Sakarya AFJET Afyonspor maçı için hazırlıklarda bulunuyor. Yapılan [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor yarın deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak. Sakarya’da bulanan resmi yayın yapan internet siteleri ve gazetelerin haberlerine göre Sakaryaspor’un futbolcuları, teknik heyeti, yöneticileri ve taraftarlarının yanı sıra Sakaryalı sivil toplum örgütleri, idari ve mülki amirleri başta olmak üzere tüm Sakarya AFJET Afyonspor maçı için hazırlıklarda bulunuyor. Yapılan haberlerde, “Afyonspor’u Sahaya Gömeceğiz”, “Geldikleri Gibi Gidecekler”, “Sakaryaspor’un Gerçek Gücünü Herkes Görecek”, “Afyonspor Buradan Puan Alamayacak”, “Afyonspor’un Puan Kaybetmesini İstiyoruz” gibi başlıklarla Sakarya halkını maça hazırlayan ifadeler yer alıyor.
SAKARYA VALİLİĞİ’NDEN KULÜBE YAZI
AFJET Afyonspor Kulübü’ne gönderilen ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş imzası bulanan yazıda “25.09.2016 tarihinde Afyonkarahisar ilinde oynanan ligin ilk yarı müsabakasında meydana gelen olaylar kurulca değerlendirilmiş, benzer istenmeyen olayların yaşanmaması ve centilmenlik ruhuna gölge düşmemesi amacıyla, oynanacak müsabakaya Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’un da uygun görüşleriyle AFJET Afyonspor taraftarının stada alınmamasına” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme