Sadece parke için 20 milyon lira

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı’nda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, köylere ve kapanan beldelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Sel, “Bu sene sadece parke taşı için 20 milyon lira yatırım yapılacak” dedi Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Mayıs Toplantısı, İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlendi. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün [&hellip]

Sadece parke için 20 milyon lira

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı’nda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, köylere ve kapanan beldelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Sel, “Bu sene sadece parke taşı için 20 milyon lira yatırım yapılacak” dedi

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Mayıs Toplantısı, İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlendi. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün Corav’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Genel Meclisi Üyeleri ile merkeze bağlı köylerin muhtarları katıldı.
BÜTÇE 6 KATINA ÇIKTI
Toplantıda konuşan İGM Başkanı Salih Sel, köy ve kapanan beldelere önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Sel, “2009’da bu göreve geldiğimizde İl Özel İdaresi’nin bütçesi 20 trilyondu. Bu yılki bütçemiz ise 125 trilyona çıktı. Köy ve kapanan beldelerdeki sorunların bir an önce çözülmesi için çalışıyoruz” dedi.
ÖN ÖDEMELİ SAYAÇ,
İSRAFI ENGELLEYECEK
Kendilerine gelen talepleri de değerlendirdiklerini aktaran Sel, “Bu sene parke yapımı için 20 milyon lira ayrıldı. Başka illerde böyle bir yatırım yok. Köylerimizdeki su sorunun çözdük. Yaz aylarında bahçe sulaması yapılıyor. Bu da ‘su yetmiyor’ şikâyetlerine neden oluyor. Ön ödemeli sayaçlara geçtiğimizde israfın da önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı.
BİRLİK EVİ, KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ’NE
Toplantıda, daha önce Anadolu Ajansı tarafından kullanılan Mecidiye’deki Birlik Evi’nin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne tahsisi de kabul edidi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Birlik Evi’ni “Danışma Bürosu” olarak kullanacağı kaydedildi. Birlik Evi’nin bir katı Afyonkarahisar kitaplarına ayrılacak. Toplantıda Birlik Encümen Üyesi, Birlik İhale Komisyonu Yedek Üyeleri, Birlik Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi seçimleri yapıldı.
Murat ARISOY

Bakmadan Geçme