Sadece iki kurum yetkili – Kocatepe Gazetesi

Özel Sağlık Meslek Liseleriyle ilgili olarak reklam yapan bir çok firma dikkat çekiyor. Ancak Afyonkarahisar’da bu işe yetkili sadece iki eğitim kurumu bulunuyor Son dönemin gözde sektörlerinden olan Özel Sağlık Meslek Liseleriyle ilgili belirsizlik devam ederken, Afyonkarahisar’da bu okulları açma yetkisine sahip yalnızca iki eğitim kurumu bulunduğu öğrenildi. Okulların açılmasına bir kaç gün kala, Özel [&hellip]

Sadece iki kurum yetkili

Özel Sağlık Meslek Liseleriyle ilgili olarak reklam yapan bir çok firma dikkat çekiyor. Ancak Afyonkarahisar’da bu işe yetkili sadece iki eğitim kurumu bulunuyor

Son dönemin gözde sektörlerinden olan Özel Sağlık Meslek Liseleriyle ilgili belirsizlik devam ederken, Afyonkarahisar’da bu okulları açma yetkisine sahip yalnızca iki eğitim kurumu bulunduğu öğrenildi. Okulların açılmasına bir kaç gün kala, Özel Sağlık Meslek liseleri ile ilgili durum belirsizliğini koruyor. Piyasada öğrenci aldığını ve iş garantili olarak eğitim verdiğini iddia eden pek çok firmanın reklamları dikkatleri çekerken vatandaşlar asılsız vaadlere kapılmamaları konusunda uyarılıyorlar.
Edinilen bilgiye göre 13 Eylül 2013 tarihi itibariyle Afyonkarahisar’da Özel Sağlık Meslek Lisesi açmaya ve eğitim vermeye yetkili yalnızca iki eğitim kurumu bulunuyor. Bunlardan birisi Zafer Eğitim Kurumları iken, diğerinin de Özel Park Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olduğu bildirildi.
Afyonkarahisar’da özel sağlık meslek lisesi alanında faaliyet göstermeye yetkili başka bir eğitim kurumu bulunmadığı, bu nedenle öğrenci velilerinin dikkatli olmaları gerektiği belirtiliyor.
(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme