• Haberler
  • Genel
  • Saç, sakal ve kaş ektirmek isteyenler için fırsat

Saç, sakal ve kaş ektirmek isteyenler için fırsat

Özel Fuar Hastanesi ve Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi işbirliğinde, saç, kaş, bıyık ve sakal eksiklikleri, 'ekme' yöntemiyle gideriliyor Özel Fuar Hastanesi, Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi ile işbirliği yaparak, vatandaşlardan gelen saç, sakal, kaş ekme taleplerini karşılamaya başladı.BİRÇOK YENİLİĞE İMZA ATTIKÖzel Fuar Hastanesi Tıbbi Direktörü Ali Ertan Ercan, 'Fuar Hastanesi, birçok yeniliğe [&hellip]

Saç, sakal ve kaş ektirmek isteyenler için fırsat

Özel Fuar Hastanesi ve Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi işbirliğinde, saç, kaş, bıyık ve sakal eksiklikleri, “ekme” yöntemiyle gideriliyor

Özel Fuar Hastanesi, Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi ile işbirliği yaparak, vatandaşlardan gelen saç, sakal, kaş ekme taleplerini karşılamaya başladı.
BİRÇOK YENİLİĞE İMZA ATTIK
Özel Fuar Hastanesi Tıbbi Direktörü Ali Ertan Ercan, “Fuar Hastanesi, birçok yeniliğe ön ayak oldu. Cilt-bakım-selülit cihazlarını kullanmaya başladık. Cilt bakımları, güncel estetik uygulamaları yapıyoruz. Afyon’da ihtiyacını hissettiğimiz, her dönemde vatandaşların ‘İstanbul’a ya da Ankara’ya gidip randevu almaya çalışıyoruz’ dedikleri bir bölümü açmış olduk. Uluslararası en iyi merkezle bunu gerçekleştirmek istedik. Biz birkaç hastadaki uygulamayı başlatmıştık. Duyurusunu da yapıyoruz” dedi.
ŞEHİR DIŞINDAN DA TALEP VAR
Saç, sakal ve kaş ektirmeyi isteyenlerin sayısının beklenilenden fazla olduğunu söyleyen Ercan, “Şehir dışından da gelen vatandaşlarımız var. Talep oldukça fazla, gerçekten bir ihtiyaçmış. Bunun için ekip çok önemli. Ekibin kullandığı cihaz alındı, tek tek grafiler tespit ediliyor. Daha çok enseden saç alınıyor” diye konuştu.
3500 LİRALIK MALİYET
Arena Med Hair Saç Ekim Merkezi Koordinatörü Erkan Aydın ise “Afyon halkının ayağına hizmeti getirdik. Vatandaşlarımızın ilk görüşmesi yapıldıktan sonra dönür sayısındaki saç durumuna bakılıyor, saç ekildiğinde ne kadar başarılı olunabileceği belirtiliyor. 3500 liralık maliyetle vatandaş, saçına kavuşabiliyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme