Sabah Namazı Buluşmaları, Mısri’de de olacak

İl Müftülüğü tarafından 2015’in Kasım ayında başlatılan ve iki camide sürdürülen Sabah Namazı Buluşmaları’nda 3’üncü cami de programa alındı. Cuma günleri Özerler Camii’nde, Pazar günleri ise Mevlevi Türbe Camii’nde düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları’nda, sabah namazının ardından zikirler, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve güncel bir mesele üzerine sohbet yapılıyor.RAMAZAN DOLAYISIYLA ARA VERİLECEKRamazan ayı dolayısıyla ara verileceği belirtilen [&hellip]

İl Müftülüğü tarafından 2015’in Kasım ayında başlatılan ve iki camide sürdürülen Sabah Namazı Buluşmaları’nda 3’üncü cami de programa alındı. Cuma günleri Özerler Camii’nde, Pazar günleri ise Mevlevi Türbe Camii’nde düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları’nda, sabah namazının ardından zikirler, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve güncel bir mesele üzerine sohbet yapılıyor.
RAMAZAN DOLAYISIYLA ARA VERİLECEK
Ramazan ayı dolayısıyla ara verileceği belirtilen Sabah Namazı Buluşmaları’nın Kurban Bayramı’ndan sonra tekrar başlayacağı, yeni dönemki programa Mısrî Camii’nin de dahil edileceği belirtildi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme