• Haberler
  • Genel
  • 'Sabah, İlk İş Kocatepe Gazetesi'ne Bakıyoruz'

'Sabah, İlk İş Kocatepe Gazetesi'ne Bakıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazeteniz Kocatepe'nin 60'ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt'u ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu 
Üyeleri İsa Güven, Ahmet Gürlek, Erkan Peynircioğlu, Mustafa Savrık, Erbil Kulantaş, Volkan Balkan, Orhan Kutlu ve Atila Özkan gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ettiler.
MHP Merkez İlçe Başkanı Danaoğlu, “Kocatepe Gazetesi, şehrimizin doğru haber kaynağıdır. Biz her gün ilk Kocatepe Gazetesi’ni açıyor, gündemdeki konuları takip ediyoruz. Ayrıca internet sitenizin de sıkı takipçileri arasındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
Kocatepe Gazetesi'nin şehrin günlük nabzını tutma, gündemini belirleme konusunda haklı bir yere sahip olduğuna dikkat çeken MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe yöneticileri, "Hepimizin sıkıntılarını, sorunlarını, görüşlerini dile getirdiğiniz için gazetemizin tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, nice 60 yıllar çalışmalarınızın başarıyla devamını diliyoruz" dediler.
Kocatepe Gazetesi personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Danaoğlu ve MHP İlçe yöneticileri, günün anısına pasta kestirmeyi de ihmal etmedi.
 

Bakmadan Geçme