SABAH ÇORBASI AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN

Afyonkarahisar Belediyesi vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Belediye tarafından geleneksel hale getirilen ve Afyonkarahisarlıların soğuk kış günlerine sıcak bir başlangıç yapmasını sağlayan sıcak çorba dağıtımı, bu kış da devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekiplerimiz, sabah saatlerinde Özdilek Kavşağı'nda yola çıkan vatandaşlara ve sürücülere çorba ikram etti. Kurulan stantta ikram edilen çorbalar ise vatandaşları [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar Belediyesi vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Belediye tarafından geleneksel hale getirilen ve Afyonkarahisarlıların soğuk kış günlerine sıcak bir başlangıç yapmasını sağlayan sıcak çorba dağıtımı, bu kış da devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekiplerimiz, sabah saatlerinde Özdilek Kavşağı’nda yola çıkan vatandaşlara ve sürücülere çorba ikram etti. Kurulan stantta ikram edilen çorbalar ise vatandaşları oldukça memnun etti.

Sıcak çorba ikramında ikinci durak ise çeşitli illerden şehrimize gelen karavancılar oldu. Ekipler KaravanFest2022 için şehrimizde bulunan karavan tutkunlarına çorba ikram etti.

“SOĞUK HAVADA SICAK ÇORBA”

Soğuk kış günlerinde ikram edilen bir bardak çorbanın, vatandaşlarla belediye arasında gönül bağı oluşturduğunu belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Şehrimizin en hareketli noktalarından birisinde Özdilek Kavşağı’ndayız. Hava oldukça soğuk, burada hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. İkramlarımızdan hoşnut kalınması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Zaman zaman farklı noktalarda ikramlarımız oluyor ve olmaya da devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme