'Saadet'e iftira atıyorlar' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş, Safa Şenel, Mustafa Taşkapı ve beraberindeki parti heyeti Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ı ziyaret ettiler.Saadet Partisi'nin seçim çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette Saadet Partisi adayları il ve ilçe belediyelerine, gelişen dünya şartlarına, teknolojilerine göre şehrin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için şehrin geleceği ile ilgili sürekli raporlar hazırlayıp yön [&hellip]

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş, Safa Şenel, Mustafa Taşkapı ve beraberindeki parti heyeti Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret ettiler.
Saadet Partisi’nin seçim çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette Saadet Partisi adayları il ve ilçe belediyelerine, gelişen dünya şartlarına, teknolojilerine göre şehrin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için şehrin geleceği ile ilgili sürekli raporlar hazırlayıp yön verecek “Şehir Strateji Birimi” kurulacağını belirttiler.
Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Safa Şenel ise Saadet Partisi’ne iftira atıldığını belirterek bazı konularda açıklamalarda bulundu. Şenel şunları söyledi:
“Demirtaş Cumhurbaşkanlığına aday olurken Yüksek Seçim Kurulu onay verdi. Adalet Bakanlığı sicili temizdir kağıdı verdi. HDP’ye 90 milyon TL seçim yardımı verildi. TRT cezaevinde Demirtaş’la çekim yaptı. Adaylığını onayladınız, seçim parasını verdiniz, TRT de konuşturdunuz. Demirtaş’ın adaylığının önünü açarken, Saadet Partisi destekliyor demek büyük bir iftiradır. Oy almak için bu iftirayı atanları Allah’a havale ediyoruz.”

Bakmadan Geçme