• Haberler
  • Genel
  • Saadet ve Alperenler Kamaruzzaman için toplandı

Saadet ve Alperenler Kamaruzzaman için toplandı

Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Gençlik Kolları ve Afyonkarahisar Alperen Ocakları Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman öldürülmesinden dolayı bir araya geldi Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, 'Biz inanıyoruz ki, merhum Kameruzzaman'ın şahadeti O'nu ölümsüzleştirmiştir. İnanıyoruz ki Efendimiz (S.A.V.) kendilerini alınlarından öpecektir' dedi.Alperen Ocakları Başkanı Nurettin Temurtaş ise toplantıdan sonra [&hellip]

Saadet ve Alperenler Kamaruzzaman için toplandı

Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Gençlik Kolları ve Afyonkarahisar Alperen Ocakları Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman öldürülmesinden dolayı bir araya geldi

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, “Biz inanıyoruz ki, merhum Kameruzzaman’ın şahadeti O’nu ölümsüzleştirmiştir. İnanıyoruz ki Efendimiz (S.A.V.) kendilerini alınlarından öpecektir” dedi.
Alperen Ocakları Başkanı Nurettin Temurtaş ise toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, “İşlenen tüm bu zulümlere karşı Müslümanlar itidalli oluşlarını ve vakur duruşlarını kaybetmeden hakkı haykırmaya devam edeceklerdir. Irkçı emperyalizmin kendilerini çekmeye çalıştığı terör tuzağına düşmeyeceklerdir. İslam’ın tüm insanlığı kuşatan barış, adalet ve merhamet değerlerinden geri adım atmayacaklardır. Umuyor ve dua ediyoruz ki, İslam coğrafyasında ırkçı emperyalizm ile işbirliği içerisinde olan tüm kadrolar ve yönetimler kendi halklarına ihanet etmekten vazgeçerler. Merhum Kameruzzaman’ın içinde yaşadığımız çağa olan en güzel tanıklığını, çağa olan şahitliğini, şahadetini tebrik ediyoruz” diye konuştu.
Toplantıda Alperen Ocakları İl Başkanı Nurettin Temurtaş, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Alperen Ocakları Başkan Yardımcısı Seydi Ahmet Şen, Büyük Birlik İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Gürakan, Anadolu Gençlik Temsilcisi Celalcan Hacıhasanoğlu, Saadet Partisi Gençlik Eğitim Başkanı Yasin Kara hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme