Saadet Partisi, yarın miting düzenleyecek

Saadet Partisi, yarın saat 18.00’da Afyonkarahisar Hükümet Meydanı’nda miting yapacak. Miting öncesinde basın mensuplarını bilgilendiren Saadet Partisi İl Başkanı Celal Altın, '12 Haziran’da memleketin kurtuluşuna katkıda bulunmak istiyoruz' dedi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yarın saat 18.00’da, Saadet Partisi’nin Afyonhkarahisar Hükümet Meydanı’nda düzenleyeceği miting ile halka seslenecek. Miting için çalışmalara başladıklarını belirten [&hellip]

Saadet Partisi, yarın miting düzenleyecek

Saadet Partisi, yarın saat 18.00’da Afyonkarahisar Hükümet Meydanı’nda miting yapacak. Miting öncesinde basın mensuplarını bilgilendiren Saadet Partisi İl Başkanı Celal Altın, “12 Haziran’da memleketin kurtuluşuna katkıda bulunmak istiyoruz” dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yarın saat 18.00’da, Saadet Partisi’nin Afyonhkarahisar Hükümet Meydanı’nda düzenleyeceği miting ile halka seslenecek. Miting için çalışmalara başladıklarını belirten Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Celal Altın, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak Bey’in katılımıyla Bu Salı akşam saat 18.00’de Hükümet Meydanı’nda açık hava miting yapmayı planladık, hazırlıklarımızı yaptık, izinlerimizi aldık. 12 Haziran seçimlerinde bu memleketin kurtuluşuna katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
Suya hasret toprak gibi…
Saadet Partili her milletvekili adayının gittiği, ziyaret ettiği yerlerde büyük bir dikkatle dinlenildiğine dikkat çeken Altın, “Artık bu millet özbenliğine susamış. Ben 35 yıldan beri aktif siyasetin içindeyim. Göndermiş olduğumuz adaylarımıza karşı zerre kadar bir tepki oluşmamıştır. Tepki oluşmadığı gibi, aylarca yağmur yağmayınca toprağın yağmur damlalarına susadığı gibi bu millet Milli Görüş’ün söylemlerine hasret kalmıştır. Bizi ulusal medya hiç gündeme getirmese de biz gece gündüz birebir çalışıyoruz. Davamızı, partimizi ne yaptığımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz” diye konuştu.
“Kara günlere ‘dur’ diyebilmek için fırsat”
Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Altın, şöyle devam etti:
“Memleketimiz çok kritik günlerden geçmekte. Her geçen gün, Türkiye batağa biraz daha saplanmakta. İnsanlar, büyük sıkıntılar içerisinde kıvranmakta, üretim ekonomisi terk edilip tüketim ekonomisine ağırlık veril-mek suretiyle bu milletin özdeğeri, katma değeri yok edilmek istenmektedir. Hiçbir şey üretemediğimiz zaman küffara el etek açmak, onlara yalvarmak, onlardan bir dilim ekmek dilenmek için zemin hazırlanmaktadır. Bundan dolayı bu kara günlere dur diyebilmek için eli-mizde ilk fırsat 12 Haziran milletvekili genel seçimleri-mizdir. Bu vesileyle biz teşkilatlar olarak her şeyimizi bu yolla harcamak suretiyle memleketimizin bu kötü gidişatına dur demek için çalışma yapmaktayız.”
“Siyasetçi, çileli kişi”
24 Mayıs’taki miting için çalışma yapmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar da Milli Görüş’ün icraatlarıyla, 21’inci yüzyıla damgasını vurduğunu kaydetti. Baydar, “Seçim hazırlıklarınını değerlendirmek üzere Afyonkarahisar’dayım. 24 Mayıs saat 18.00’da yapılacak miting hazırlıklarını gözden geçirmek üzere buradayım. Siyaset nam olsun diye yapılacak bir iş değil. Siyasetçi en çileli kişidir. Memleketinin sorunlarını çözmek için gayret eden insandır. gerektiğinde çoluk-çocuğundan uzakta, bu memleketin gelişmesi ve kalkınması için, daha ileriye gitmesi için çalışan insanlardır” dedi.
“Yüzümüzün akıyla çıkacağız”
Siyasilerin farklı programlar doğrultusunda hizmet ettiklerini kaydeden Baydar, “Ne var ki siyasi kulvarda çeşitli partiler var. Siyasi partiler kendilerine göre bir program ortaya koymuşlar. Amaçları ayrı, kadroları ayrı. bu kadrolardan birisi de 40 yılı aşkın süredir ülke siyasetinde söz sahibi olmak isteyen ve icraatlarıyla 21’inci yüzyıla damgasını vurmuş olan Milli Görüş kadrolarıdır. Biz farklıyız diyoruz. Milli Görüş kadroları farklıdır. 12 Haziran seçimlerinden yüzümüzün akıyla milletimizin teveccühüyle çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantıda Saadet Partisi Milletvekili Adayları İsmail Yalçınkaya, Ali Aygün ve Doğan Bulduk da kısa birer konuşma yaptı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme