• Haberler
  • Genel
  • 'Saadet Partisi, Meclis'e girecek' – Kocatepe Gazetesi

'Saadet Partisi, Meclis'e girecek' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gireceklerini belirtti. Çetinkaya, Saadet Partisi'nin iktidarı hedeflediğini kaydetti Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, partisi tarafından düzenlenen 'Halkla Kucaklaşma' programı çerçevesinde Saadet Partisi İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Çetinkaya, kamuoyunda yayılan 'İttifak yapılacak' söylentisini yalanladı. Çetinkaya, 'Herhangi bir siyasi parti [&hellip]

“Saadet Partisi, Meclis’e girecek”

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gireceklerini belirtti. Çetinkaya, Saadet Partisi’nin iktidarı hedeflediğini kaydetti

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, partisi tarafından düzenlenen “Halkla Kucaklaşma” programı çerçevesinde Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Çetinkaya, kamuoyunda yayılan “İttifak yapılacak” söylentisini yalanladı. Çetinkaya, “Herhangi bir siyasi parti ile de şu ana kadar ittifak görüşmesi yapmadık. Kamuoyunda bu şekilde bir söylenti varsa bile bu doğru değil. Ancak ittifak tekliflerine de açığız” dedi. Parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gireceklerini, bu çerçevede iktidara talip olduklarını kaydeden Çetinkaya, “İttifak teklifi gelirse çatı Saadet Partisi olur” şeklinde konuştu.
BATI’NIN ÇİRKİN YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI
Paris’te meydana gelen Charlie Hebdo dergisi saldırısı hakkında da düşüncelerini basın mensupları ile paylaşan Tacettin Çetinkaya “Son 10 yılda İslam coğrafyasında milyonlarca insan öldürüldüğünde ses çıkarılmazken, 12 kişinin öldüğü bu olayı telin için Paris’te birçok ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının da katılımı ile bir yürüyüş düzenlendi. Bu yürüyüşün hemen arkasından Hazreti Peygamber hakkındaki hakaret içeren karikatürün bulunduğu derginin milyonlarca sayıda basılması tahriktir, ayrıca Batı’nın çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyması bakımından ibret vericidir” ifadelerini kullandı.
BAKANLAR AKLANMADI
Adı yolsuzlukla anılan 4 Bakan’ın Yüce Divan oylaması hakkında da görüşlerini açıklayan Çetinkaya, 4 Bakan’ın vicdanlarda aklanmadığını hatırlattı. Çetinkaya, “En ufak bir şüpheye mahal bırakmamak için dört eski bakanın Yüce Divan’a, yani Anayasa Mahkemesi’nin huzuruna çıkarılması gerekirdi. Eğer suçlu değillerse Yüksek Mahkeme’nin huzuruna giderek aklanacaklardı. Bu süreç yaşanmadığından şüpheler devam edecektir. Bakanlar toplum vicdanında aklanmamışlardır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme