• Haberler
  • Genel
  • 'Saadet Partisi iktidarında milli otomobilimizi üreteceğiz'

'Saadet Partisi iktidarında milli otomobilimizi üreteceğiz'

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Safa Şenel, Saadet Partisi iktidarında Türkiye'nin mille otomobili üreteceğini söyledi Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Safa Şenel 'Türkiye kendi arabasını, kendi akıllı telefonunu, kendi mikro-işlemcisini, kendi nanoteknolojisini, kendi biyoteknolojisini üretebilen bir ülke olacaktır. Türkiye'nin dünya ekonomisinde etkin, istikrarlı, bağımsız ve üretim odaklı bir ülke haline gelmesi için tüm sektörlerin aynı [&hellip]

“Saadet Partisi iktidarında milli otomobilimizi üreteceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Safa Şenel, Saadet Partisi iktidarında Türkiye’nin mille otomobili üreteceğini söyledi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Safa Şenel; “Türkiye kendi arabasını, kendi akıllı telefonunu, kendi mikro-işlemcisini, kendi nanoteknolojisini, kendi biyoteknolojisini üretebilen bir ülke olacaktır. Türkiye’nin dünya ekonomisinde etkin, istikrarlı, bağımsız ve üretim odaklı bir ülke haline gelmesi için tüm sektörlerin aynı yüksek hedeflere odaklanması ve koordinasyon içinde ilerlemesi sağlanacaktır. Saadet Partisi, 2015 model bir ekonomik program öneriyor.Ekonomiyi, sanayiyi güçlendirerek kalkınma ve gelir dağılımında adaletin tesisi üzerine kuracağız. Aziz milletimizin refahını sağlayacak politikaları hayata geçireceğiz. Türkiye’de; işsizlik, kalkınma ve dışa bağımlılık problemi, sanayileşerek, bilgi ve teknoloji üreten bir toplum haline gelerek çözülecektir” dedi.
İÇ VE DIŞ BORÇLAR
SIFIRLANACAK
Şenel, şöyle devam etti:
“Müteşebbis insan gücünü harekete geçirecek bir yatırım atmosferi oluşturmak, Üretim seferberliğini gerçekleştirmek, İşsizlik sorununu tamamen çözmek, Enflasyonu bir sorun olmaktan çıkarmak, TL’nin değerini güçlendirmek ve dengede tutmak, Faizi gereksiz kılmak ve ortadan kaldırmak, İç ve dış borçları sıfırlamak, Denk bütçe yapmaktır. Bu hedefleri gerçekleştirmek için makro ve mikro ekonomik politikalar eşgüdümlü ve bilimsel olarak uygulanacaktır. Vergi ve harcama politikaları kapsamında başta devletin her birimi şeffaf bir hale getirilecek, hesap verebilirlik ilkesi yerleştirilecektir. Böylece devlet halka kolay bir şekilde sürekli olarak hesap verecektir.”
TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ
SAADET ÖNLEYECEK
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halit Kuş, Hüseyin Uğurlu ve beraberindeki heyet ile Çobanlar ilçesini ziyaret etti.
Halit Kuş ve Hüseyin Uğurlu, “Toplumda hâkim olan tahammülsüzlük, nefret ve şiddeti sebep ve sonuçlarıyla birlikte ortadan kaldırmaya çalışacağız. Yoksullara, engellilere, kadınlara, çocuklara ve yaşlılara yönelik her türlü şiddet ve dışlamaya, toplumsal hayatta ve kamu yönetiminde görülen fişleme, kayırmacılık ve ayrımcılık gibi insan haklarına ve hukuka aykırı tutum ve davranışlarla kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Toplumda yaygınlaşan fiili, psikolojik, cinsel her türlü taciz ve saldırıyı sebep ve sonuçlarıyla birlikte değerlendirip köklü biçimde çözmeye çalışacağız” dediler.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yaşar Karakaya ve beraberindeki ziyaret heyeti ile esnaf ziyaretleri yaptı.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hanife Zengin, Perihan Üçkuyulu Şenel, Zeliha Çelik, Meral Ünlü ve beraberindeki ziyaret heyeti ile tarama çalışmalarına devam etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme