Saadet Partisi, 'Bilgeler Meclisi' oluşturacak

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, kanaat önderlerinin yer aldığı Bilgeler Meclisi oluşturacaklarını söyledi Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehirdeki tecrübeli kişilerle bir araya gelerek sorunları çözmek için hareket edeceklerini belirtti. Şenel, 'Şehrimizde yaşayan ve yaşı itibariyle hem bilgi ve hem de tecrübe noktasında birikimli büyüklerimizden oluşan ‘Bilgeler Meclisi’ oluşturulacak. [&hellip]

Saadet Partisi, “Bilgeler Meclisi” oluşturacak

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, kanaat önderlerinin yer aldığı Bilgeler Meclisi oluşturacaklarını söyledi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehirdeki tecrübeli kişilerle bir araya gelerek sorunları çözmek için hareket edeceklerini belirtti. Şenel, “Şehrimizde yaşayan ve yaşı itibariyle hem bilgi ve hem de tecrübe noktasında birikimli büyüklerimizden oluşan ‘Bilgeler Meclisi’ oluşturulacak. Bu kanaat önderlerimizle daimi olarak müzakere halinde bulunacak ve fikirlerinden Afyonkarahisarımız için yararlanacağız” dedi.
Afyonkarahisar’ın kültürel etkinlikler konusunda eksik kaldığına işaret eden Şenel; “Afyonkarahisarımız için, içerisinde; sinema-tiyatro-seminer/konferans salonları-fuaye alanları-açık ve kapalı otoparklar bulunan dev bir kültür kompleksi inşa edeceğiz. Böylelikle halkımızın sosyo-kültürel yapısının daha da köreltilmesine engel olmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
AÇIK HAVA
SİNEMASI AÇILACAK
Şenel, projelerini şöyle açıkladı:
“Parklarımızda Açık Hava Sineması şeklinde kullanılabilecek alanlar oluşturacağız. Özellikle yaz aylarında aktifliğini koruyacak bu alanlarda vatandaşlarımız, gezi-piknik eğlenceleri kapsamında film seyretme imkanı bulacak. Afyonkarahisar Fuar Alanı, bu proje kapsamında daha da kullanılır hale getirilecektir. İlimizdeki büyüklerimizin istedikleri an gidebilecekleri; barınmadan yeme içmeye, sağlıktan sosyal faaliyetlere kadar bir çok konuda hizmet alabilecekleri yaşam merkezleri oluşturacağız. Modern zamanın büyük sıkıntılarından biri olan, ama fazla dile getirilemeyen bu konuya çözüm olabilmek amacıyla, sevgi-saygı ve muhabbetle büyüklerimizi kucaklayacağız. Alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde, Afyonkarahisarlı hanımlarımızın daha sağlıklı bir yaşama adım atmalarına vesile olacak ve plates-fitness-aerobik vb. gibi sportif alanda dersler verilecek. Ücretsiz olarak yararlanılacak olan bu proje kapsamında, günümüzün odak hastalıklarından olan ‘obezite’ye karşı bilinçlendirme çalışmaları yapılacak. Uzman Diyetisyenler kontrolünde programlı beslenme ile zayıflamaların gerçekleşmesi sağlanacak.”
SOSYAL İHTİYAÇLARA
CEVAP VERİLECEK
Adnan Şenel, Afyonkarahisar’da toplumsal ihtiyaçlara cevap vereceklerini belirterek “Sosyal Etkinlik Merkezleri-Sanat ve Meslek Eğitimi vereceğiz. Görme engellilerin eğitimine destek olmak ve teknolojik anlamda bilgiye rahat ulaşmalarını sağlamak maksadıyla, eğitim ve teknoloji merkezi oluşturacağız. İhtiyaca göre, hidroterapi,hippo terapi ve fizyo terapi ve sporla Rehabilitasyon yöntemleri ile özellikle engelli çocklarımızın duygusal-zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyeceğiz. Eskiden sokaklarımızda büyük bir hevesle oynanan, misket-çivi-çukur-beş taş-sek sek-yakar top-istop vb. oyunların yeniden güncellenerek oynanabileceği parklar yapacağız. Böylelikle, büyüklerimiz tarihini yad etmiş, çocuklarımız da teknolojik oyunların uyuşukluğundan uzak kalarak doğayı tanımış olacaklar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme