Saadet Merkez İlçe’de kongre zamanı

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi, 31 Temmuz Pazar günü düzenlenecek   Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi 31 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Kongre ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, “Saadet Partisi olarak şehrimizde tüm vatandaşlarımızın sorunları ve sıkıntılarıyla ilgileniyor, çözüm yollarımızı ifade [&hellip]

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi, 31 Temmuz Pazar günü düzenlenecek

Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi 31 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek.
Kongre ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, “Saadet Partisi olarak şehrimizde tüm vatandaşlarımızın sorunları ve sıkıntılarıyla ilgileniyor, çözüm yollarımızı ifade ediyoruz. Ülkemizin özellikle ekonomik olarak büyük bir sıkıntıdan geçtiği bu dönemde Adil Devlet, Adil Paylaşım ve İnsanca Yaşam için Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi kaçınılmaz olmuştur. Bu vesileyle önümüzdeki seçimde iktidara gelmek için Afyonkarahisar’da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” dedi.
GENEL BAŞKAN
YARDIMCISI KATILACAK
Gümüşkanat, “Merkez İlçe Başkanlığı olarak 8. Olağan Kongremizi Genel Başkan Yardımcımız Fatih Aydın Bey’in katılımıyla 31 Temmuz Pazar günü saat 14.00’te Kamil Miras Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğimiz kongremize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme