Rüştü Okyar'dan bir birincilik daha

Bu yıl 1'incisi düzenlenen İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Türk Sanat Müziği Beste Yarışmasında, güftesini hemşehrimiz Rüştü Okyar'ın yazdığı, bestesini ise Hasan Cemil Şensever'in yaptığı 'Aşk Kasımda Başkadır' isimli muhayyerkürdî makamındaki eser, Semiha Can tarafından seslendirildi ve 1'incilik ödülüne layık görüldü.Okyar duygularını şu şekilde dile getirdi:'Türk Sanat Müziği'ne olan ilgim camia içerisinde tüm Türkiye tarafından bilinmektedir. [&hellip]

Bu yıl 1’incisi düzenlenen İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Türk Sanat Müziği Beste Yarışmasında, güftesini hemşehrimiz Rüştü Okyar’ın yazdığı, bestesini ise Hasan Cemil Şensever’in yaptığı “Aşk Kasımda Başkadır” isimli muhayyerkürdî makamındaki eser, Semiha Can tarafından seslendirildi ve 1’incilik ödülüne layık görüldü.
Okyar duygularını şu şekilde dile getirdi:
“Türk Sanat Müziği’ne olan ilgim camia içerisinde tüm Türkiye tarafından bilinmektedir. Allah beni kibirden uzak tutsun ki, Türk Sanat Müziğinde hak ettiğim yeri buldum. Bugüne kadar 17 farklı finalde ilimi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Bu son katıldığım yarışmada iki eserle finale kalmam ve aldığım 1’incilik ödülü ve mansiyon ödülü beni fazlasıyla mutlu etti. Bu sevincime siz sevgili basın mensubu arkadaşlarımın verdiği desteği asla göz ardı edemem. Her zaman yanımda ve daima destekçim oldunuz. Hiçbiriniz eksik olmayın. İnanın bu gurur tüm Afyonkarahisarlıla-rındır.”

Bakmadan Geçme