• Haberler
  • Genel
  • Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

Rusya'dan gelen seyahat Acentaları Afyonkarahisar'da meslektaşları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı liderliğinde, Afyonkarahisar Valiliği, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği işbirliğinde Afyonkarahisar'a gelen Rus seyahat acentaları ile bölgedeki yerel acentalar ve oteller arasında B2B (ikili iş görüşmeleri) yapıldı.

Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel; “Bu tür görüşmelerin, turizm sektöründe iş birliği fırsatları yaratması, destinasyonların tanıtılması ve turistik hizmetlerin genişletilmesi için önemli olduğunu düşünüyoruz.

Afyonkarahisar, termal turizmi ile bilinen bir bölge olduğu için, Rusların ilgisini çekmek amacıyla bu tür iş birliği etkinlikleri düzenleniyor olabilmesi sektör adına önemli bir adımdır” dedi.

Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

BİRÇOK BAŞLIK VAR

B2B görüşmelerinde; Afyon'daki termal oteller, kaplıcalar, sağlık ve wellness merkezleri ile ilgili tur paketlerinin geliştirilmesi, kültürel ve tarihi zenginliklerini de içeren tur programlarının hazırlanması, Rus turistlere özel kampanyalar ve paket fiyatlarının belirlenmesi, termal turizm potansiyeli ile ilgili bilgilendirme ve sağlık turizmi olanaklarının sunulması , Spa ve sağlık merkezleriyle işbirliği fırsatları Uzun süreli tedavi ve dinlenme süreçleri için konaklama paketleri oluşturulması.

Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

Frig Vadisi, Afyon Kalesi ve diğer tarihi/kültürel yerler için tur programları düzenlenmesi, Afyon’daki doğa turizmi olanakları, doğa yürüyüşleri, fotoğraf safarileri gibi aktiviteler için özel tur programları oluşturulması, Rus turistlerin Afyon'a ulaşımını kolaylaştırmak için charter uçuşlar veya özel tur otobüs seferlerinin düzenlenmesi, Afyon’daki otellerle özel fiyatlandırma anlaşmaları yapılması ve Rus acentalarına komisyon modeli belirlenmesi, Rusya’da Afyon’un tanıtımını yapmak için ortak pazarlama kampanyaları, sosyal medya ve dijital platformlarda işbirlikleri, Fuarlar, seminerler ve tanıtım gezileri gibi ortak etkinliklerin düzenlenmesi, Online rezervasyon sistemleri, tur programlarının dijital platformlarda sunulması hakkındaki konular görüşüldü.  

Rus Acentalar, Afyon'da İş Görüşmesi Yaptı

Görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, Afyon ve Rus seyahat acentaları arasında işbirliği fırsatlarını artırarak, Rus turistlerin Afyon'u tercih etmelerini sağlayabilmek için gerekli destek ve çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme