• Haberler
  • Genel
  • Ruhun gıdası, Hastane Korosu’ndan – Kocatepe Gazetesi

Ruhun gıdası, Hastane Korosu’ndan – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Türk Sanat Musikisi Konseri düzenledi. Konseri veren koro, doktorlar ve sağlık çalışanlarından oluştu Afyonkarahisar Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk Sanat Musikisi Konseri gerçekleştirdi. Yeni Hastane’nin Konferans Salonu’ndaki konserin en dikkat çekici olan kısmı ise, konseri veren koronun doktorlar ve sağlık çalışanlarından oluşmasıydı. Devlet [&hellip]

Ruhun gıdası, Hastane Korosu'ndan

Afyonkarahisar Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Türk Sanat Musikisi Konseri düzenledi. Konseri veren koro, doktorlar ve sağlık çalışanlarından oluştu

Afyonkarahisar Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk Sanat Musikisi Konseri gerçekleştirdi. Yeni Hastane’nin Konferans Salonu’ndaki konserin en dikkat çekici olan kısmı ise, konseri veren koronun doktorlar ve sağlık çalışanlarından oluşmasıydı. Devlet Hastanesi Korosu adını taşıyan grubun konserine Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Kemal Demirkırkan ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Yeni Devlet Hastanesi’nde tedavi görenler ile hasta yakınları da konseri izleme ve şarkılara eşlik etme fırsatı buldu.
22 eser seslendirildi
Türk Sanat Müziği’nin seçkin 22 eserinin seslendirildiği konseri veren Devlet Hastanesi Korosu’nda şu isimler görev aldı:
Ebubekir Özen, İbrahim Taylan, Hidayet Topatan, Kadir Masalcı, Özkan Özkoç, Yavuz Ünver, Mehmet Yetere, Berna Bozca, Zübeyde Özkaya, Hatice Akman, N.Ruşen Özcan, Nursel Ceylan, Ebru Aslantürk, Evrim Akbulut, Dilek Ardıç, Öznur Tuncay Sarı, Taner Özkeçeci, Çağlayan Sarı, İbrahim Sarı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme