RSP'de kariyer günleri devam ediyor

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji'nde kariyer günü etkinliklerini devam ediyor   Kariyer günü etkinliğinin bu ayki konuğu Yaşam Koçu, eğitmen-yazar Oya Özer oldu. Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda düzenlenen kariyer gününe Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Eğitime ve öğrencilere verdiği değer [&hellip]

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde kariyer günü etkinliklerini devam ediyor

Kariyer günü etkinliğinin bu ayki konuğu Yaşam Koçu, eğitmen-yazar Oya Özer oldu. Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda düzenlenen kariyer gününe Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
Eğitime ve öğrencilere verdiği değer için Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal’a teşekkür ederek sözlerine başlayan eğitmen, yazar Oya Özer, “Afyon’da sizlerle bir arada olmaktan ve bu fırsatı yakalamış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerinde bu emeğe vermiş olduğunuz gayretle, hepinizin çok iyi yerlere geleceğinizi öngörüyorum. Tüm öğrencilerin genelde yaşadığı problem sınavlarla ilgili bir kaygıdır; ama şuan da gözlerinize baktığımda böyle bir kaygıyı görmüyorum.” dedi.
Etkinlikte konuşan Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal ise, “Önemli olan bu etkinlikte buradan kendinize faydalı olanı almaktır. O yüzden zamanı faydalı geçirelim, önemli mesajları alalım çünkü size ihtiyaç olan enerji sizde zaten var. Geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki; şuan bazı şeyler size eziyet gibi gelebilir, fakat ne demek istediğimizi okul bittikten sonra anlayacaksınız ve zaten bizleri ziyarete geldiğinizde bunu sizler hocam dedikleriniz doğruymuş diyerek ifade edeceksiniz.”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme