RSP'de 450 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı

Yaklaşık 3 bin velinin ve misafirin katıldığı özel etkinlikte tüm öğrenciler kendileri için özel hazırlanan sahneye tek tek gelerek mezuniyet belgelerini aldılar. Tüm öğrencilerin kep attığı törende öğrenci ve veliler unutamayacakları bir gün geçirdiler.Kolej Kurucusu Önder Artuk 12. sınıfta bulunan 450 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, '2014 yılında başladığımız ücretsiz kolej eğitimi çığ [&hellip]

Yaklaşık 3 bin velinin ve misafirin katıldığı özel etkinlikte tüm öğrenciler kendileri için özel hazırlanan sahneye tek tek gelerek mezuniyet belgelerini aldılar. Tüm öğrencilerin kep attığı törende öğrenci ve veliler unutamayacakları bir gün geçirdiler.
Kolej Kurucusu Önder Artuk 12. sınıfta bulunan 450 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “2014 yılında başladığımız ücretsiz kolej eğitimi çığ gibi büyüyerek bugün 1600 öğrencili, 5 ayrı binadan oluşan bir kampüs eğitimi vermekteyiz. Sadece Afyon Merkezden değil çevre ilçe ve illerden de öğrenciler okulumuza gelmektedir. Herkesin güvenine teşekkür ederiz.” dedi. Okul Müdürü İbrahim Çakal’da mezuniyet etkinliğinde yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Öğrenci velileri de düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını belirterek kolej yetkililerine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme