Rövanşta set vermedik – Kocatepe Gazetesi

Geçen sene evinde ve deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ne mağlup olan Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta ev sahipliği yaptığı Anadolu Üniversitesi'ni set vermeden mağlup etti Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta kendi evinde eski rakibi Anadolu Üniversitesi'ni konuk etti. Geçen sezon Anadolu Üniversitesi'ne deplasmanda 3-1'le ve kendi evinde 3-2'yle boyun eğen [&hellip]

Rövanşta set vermedik

Geçen sene evinde ve deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne mağlup olan Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta ev sahipliği yaptığı Anadolu Üniversitesi’ni set vermeden mağlup etti

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta kendi evinde eski rakibi Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Geçen sezon Anadolu Üniversitesi’ne deplasmanda 3-1’le ve kendi evinde 3-2’yle boyun eğen Afyonkarahisar Belediyespor, bu hafta rakibine yeniden ev sahipliği yaptı. Karşılaşmada set vermeden kazanan Afyonkarahisar Belediyespor, Anadolu Üniversitesi’ni 3-0’le geçerek 3 puanın sahibi oldu.
Maçın ilk setine Anadolu Üniversitesi hızlı başladı. 8-2’lik skorla öne geçen Anadolu Üniversitesi elde ettiği üstünlüğü fazla koruyamadı ve Afyonkarahisar Belediyespor 15-15’lik beraberliği yakaladı. Beraberlikten sonra çekişmeli geçen ilk seti Afyonkarahisar Belediyespor 27-25’lik skorla almayı başardı.
İlk seti kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile ikinci sette moralsiz bir görüntü sergileyen Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar’ın hücumlarında savunma yapmakta bir hayli zorlandı. Yaptığı hücumlarla ikinci seti alacağının sinyallerini veren Afyonkarahisar Belediyespor ise ikinci seti de 25-15’le kazanarak skoru 2-0’a taşıdı.
Üçüncü sete başlandığında alınan karşılıklı sayılar Anadolu Üniversitesi için üçüncü seti alma umudunun belirmesine yol açtı. Fakat Afyonkarahisar Belediyespor buna izin vermeyecek bir şekilde savunma yaparken gösterdiği performans izlenmeye değer bir görüntüydü. Afyonkarahisar Belediyespor üçüncü setin karşılıklı alınan sayılarına rağmen 28-26’lık skorla alarak maçı 3-0’a taşıdı ve kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme