Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Romanya ve Litvanya heyeti, firmaları ziyaret etti

KOBİ Hastanesi ve Avrupa

KOBİ Hastanesi ve Avrupa Ağı projesi kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ağırlanan Romanya ve Litvanya heyetleri, program çerçevesinde firma ziyaretleri gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı kapsamında sürdürdüğü KOBİ Hastanesi ve Avrupa Ağı projesi toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen Romanya ve Litvanya heyeti, ATSO hizmet binası, Avşar Maden Suyu’nu ziyaret etti.
ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’un nezaretinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Romanya’nın Sibiu Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası’ndan İş İnkübatörlüğü Departmanı Müdürü Adrian Pintea, Proje ve Ortalık Departmanı Müdürü Anca Muntean, Satış ve Fuarlar Departmanı Müdürü Narcis Buzila; Litvanya’nın Siualiai Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası’ndan Genel Müdür Alfredas Jonuska, Kıdemli Maliyeci Ingrida Paskeviciute, İşletme ve Dış İlişkiler Departmanı Kıdemli Memuru DaivaJonuškienė yer aldı.
ATSO hizmet binasını inceleyen heyet, Toplantı Salonu ve Meclis Salonu’nda kullanılan teknolojinin üyeler için çok önemli olduğunun altını çizdi. Heyet üyeleri, ATSO Meclis Salonu’nda hatıra fotoğrafı da çektirdi. Heyet, ATSO hizmet binasındaki güneş enerjisi uygulaması ve jeotermal enerji kullanımı gibi konularda ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’dan bilgi aldı.
Romanya ve Litvanyalı heyet daha sonra Avşar Maden Suyu’nu ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Avşar Maden Suyu yetkilisi Ekrem Demirel tarafından karşılanan heyet, maden suyu üretiminin her aşamasını inceledi. Fabrikada teknoloji ile uyumlu bir üretimin yapıldığını belirten konuklar, ziyarette Avşar Maden Suyu’nun tadına baktı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti