Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Romantik çiftler Özdilek’te buluştu

Romantik çiftler Özdilek’te buluştu

Özdilek Afyonkarahisar, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlamış olduğu programlarla misafirlerinin romantik bir akşam geçirmesini sağladı

 

Özdilek Afyonkarahisar, Özdilek Afyon AVM Instagram hesabındaki yarışmayla 3 çifte Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği hediye etti. Safahat Lokantası Özdilek Afyonkarahisar’da Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menülerin yanı sıra canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam geçiren çiftler, sevgi dolu anılarına bir yenisini daha ekledi.
Nezih ve şık bir ortamda, canlı müzik eşliğinde romantik bir gün geçirmek isteyenlerin adresi Özdilek Afyonkarahisar oldu. Lezzetli ve güvenilir yemekler kadar özenle hazırlanmış masalar da beğeni topladı. Özdilek misafirleri her zaman olduğu gibi Özdilek Afyonkarahisar’dan mutlu ayrıldı.
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYALAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Özdilek Afyonkarahisar’ın, 14 Şubat’a özel kampanyaları da yoğun ilgi gördü. Uygun fiyat ve kampanyalarla sunmuş olduğu giyim ürünlerinden kozmetiğe, parfümeriden saatlere kadar birçok ürün, Sevgililer Günü öncesinde hediye alternatifi olarak tercih edildi.