Reynmen Kimdir Ve Nerelidir?

Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş kimdir? Ne zaman ünlü olmuştur?

Sahne adıyla Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimini tamamladıktan sonra lise hayatına geçiş yapmış ancak lise öğrenimini dışarıdan tamamlamıştır. Aktaş, ünlü olmadan önce babası ile birlikte halde sebze meyve ticareti ve pazarcılık yapmıştır. 
Yusuf Aktaş İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazanmış, daha sonra Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne geçiş yapmıştır. 
Yusuf Aktaş Scorp isimli sosyal medya mecrası olan uygulamada video paylaşımı ve canlı yayın yaparken sosyal medyada en çok aranılan isim olmuştur. Daha sonra YouTube’da yayınladığı videolar ile ünlenen Reynmen, 2019 yılında “Derdim Olsun” şarkısı ile şarkıcılık hayatına giriş yaptı. Daha sonra Hevesim Yok, Yoksun Başımda, Dolunay, Leila, Renklensin parçaları ile de hızla kariyer basamaklarını tırmandı.
 En İyi Instagrammer & Youtuber, En İyi Instagram Influencerı, En Çok Dinlenen Şarkı, En Çok İzlenen Video, Yılın Şarkısı gibi ödüllerin de sahibi olan Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde Emire Cansu Kurtaran ile İtalya’da dünya evine girdi.
 

Bakmadan Geçme