Resim kursu devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın, liselerin güzel sanatlar,  üniversitelerin resim, grafik, moda ve tasarım bölümlerine hazırlık amacıyla açtığı ücretsiz kara kalem resim kursu sürüyor.18 Temmuz 2017 tarihinde başlayan resim kursu, Eylül ayında tamamlanacak. Kurs, Salı ve Pazar günleri veriliyor. Öğrenciler, kara kalem resim kursunda, oran orantı, desen, perspektif, dış mekan ve iç mekan, obje, hareketli ve [&hellip]

Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın, liselerin güzel sanatlar,  üniversitelerin resim, grafik, moda ve tasarım bölümlerine hazırlık amacıyla açtığı ücretsiz kara kalem resim kursu sürüyor.
18 Temmuz 2017 tarihinde başlayan resim kursu, Eylül ayında tamamlanacak. Kurs, Salı ve Pazar günleri veriliyor. Öğrenciler, kara kalem resim kursunda, oran orantı, desen, perspektif, dış mekan ve iç mekan, obje, hareketli ve hareketsiz figür çizimleri ile ilgili uygulamalı eğitim görüyor. Devam eden resim kursundan faydalanmak isteyenler, Sandıklı Ülkü Ocaklarına başvurabilecek. Sandıklı Ülkü Ocağı Başkanı Ali Eren, kurs süresince öğrencilere, desen, obje, imgesel, karakalem teknikleri konusunda uygulamalı eğitimler verileceğini kaydetti. Eren, “Kursumuzun amacı öğrencilerimize resim sanatını sevdirirken, güzel sanatlar lisesi ve üniversitelerin özel yetenek sınavıyla öğrenci alan bölümlere hazırlıktır. İlerleyen zamanlarda geleneksel Türk sanatlarımızdan kurslarımız ücretsiz olarak devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme