• Haberler
  • Spor
  • Reşadiye'ye halı saha yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Reşadiye'ye halı saha yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kaymakamlığı'na bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bir süre önce Reşadiye Köyü'nde halı saha yapımına başladı. Tamamlanma aşamasına gelen halı saha yapımı son rötuşlarını yerinde inceleyen Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, 'Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılan kilit parke döşemesi ve halı saha çalışmaları tamamlandı. Reşadiye Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum' dedi.2. Amatör Lig A Grubu'nda 4. [&hellip]

Sandıklı Kaymakamlığı’na bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bir süre önce Reşadiye Köyü’nde halı saha yapımına başladı. Tamamlanma aşamasına gelen halı saha yapımı son rötuşlarını yerinde inceleyen Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, “Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılan kilit parke döşemesi ve halı saha çalışmaları tamamlandı. Reşadiye Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
2. Amatör Lig A Grubu’nda 4. olarak sezonu tamamlayan Reşadiyespor’un, gelişim için yapılan tesisi çevre köylerin ve mahallelerinde kullanması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme