• Haberler
  • Spor
  • Renktaşlar berabere kaldı – Kocatepe Gazetesi

Renktaşlar berabere kaldı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 25. haftasında Orduspor'a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar gelişen ataklarda iki ekipte gole ulaşamadı.  Orduspor'un 66. dakikada 10 kişi kalması da Afyonspor'un gole ulaşmasına yetmedi. Düşme potasında yer alan takımlara karşı zaafiyeti bulanan Afyonspor bu maçta aldığı beraberlikle 2 puan kaybetti. Afyonspor aldığı [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 25. haftasında Orduspor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar gelişen ataklarda iki ekipte gole ulaşamadı.  Orduspor’un 66. dakikada 10 kişi kalması da Afyonspor’un gole ulaşmasına yetmedi. Düşme potasında yer alan takımlara karşı zaafiyeti bulanan Afyonspor bu maçta aldığı beraberlikle 2 puan kaybetti. Afyonspor aldığı 1 puanla 55’e yükseltirken liderliğini korudu.
DARICA, SAKARYA’YA MAĞLUP  
Ligde oynanan haftanın önemli maçında Darıca Gençlerbirliği kendi evinde konuk ettiği Sakaryaspor’a 3-2’lik skorla mağlup oldu. Darıca 49 puanda kalırken Sakaryaspor puanını 48 yükseltti. Afyonspor’la ikinci Darıca arasında 6 puan, üçüncü Sakarya ile 7 puan ve dördüncü Diyarbekirspor 8 puan fark oldu.

Bakmadan Geçme