• Haberler
  • Gündem
  • Rektör Yardımcısı Aslan, Yeşilay yöneticileri ile bir araya geldi

Rektör Yardımcısı Aslan, Yeşilay yöneticileri ile bir araya geldi

AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi'nde Vali Yardımcısı ve Yeşilay Şube Başkanı Nurullah Kaya ve Yeşilay yöneticileri ile bir araya geldi   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ) Kazakistan'ın Türkistan şehrinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı, Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) Genel Kurulunda birlik üyeliğine kabul edildiğini dile getiren Prof. Dr. Aslan, Vali Yardımcısı [&hellip]

AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi’nde Vali Yardımcısı ve Yeşilay Şube Başkanı Nurullah Kaya ve Yeşilay yöneticileri ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (AFSÜ) Kazakistan’ın Türkistan şehrinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı, Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) Genel Kurulunda birlik üyeliğine kabul edildiğini dile getiren Prof. Dr. Aslan, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Yeşilay yöneticilerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“AFSÜ BÜNYESİNDE ‘TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR TOPLULUĞU’ KURULDU”
AFSÜ’nün TÜRKÜNİB üyesi üniversiteler ile öğrenci ve personel değişimi ile çeşitli ortak akademik çalışmaları kapsayan dört protokol imzalandığını belirten Prof. Dr. Aslan, Türk Dili konuşan halklara mensup öğrenciler arasındaki bağı geliştirmek amacıyla AFSÜ bünyesinde “Türk Dünyası Kültür Topluluğu” kurulduğunu da sözlerine ekledi. Prof. Dr. Aslan, Afyonkarahisarlı öğrencilerin Türk Dünyası ile bağlantısını geliştirmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmak istediklerini vurguladı.
Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ise Afyonkarahisar’da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin Türk Dünyası ile bağlarının güçlenmesinin önemine işaret ederek, tüm imkanlarla destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
>> Burcu AYDI’ın Haberi

Bakmadan Geçme