Rektör Solak’a ziyaretler devam ediyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziaretleri devam ediyor Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri AKÜ Temsilcisi Prof. Dr. Abdullah Eryavuz ile birlikte AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretinde bulundular.Aynı gün Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu [&hellip]

Rektör Solak'a ziyaretler devam ediyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziaretleri devam ediyor

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri AKÜ Temsilcisi Prof. Dr. Abdullah Eryavuz ile birlikte AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretinde bulundular.
Aynı gün Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hız ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Hisar Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Ali Başar ile birlikte dernek üyeleri Ahmet Kır, Osman İnceefe ve Ramazan Ertaş da Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik ve beraberindeki heyet ziyaretleri sırasında, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a hediye takdim ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak da nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hız ve beraberindekilerin yanı sıra Anıtkaya Belediye Başkanı Remzi Kayır; Erenler Köyü Muhtarı Sabri Çetin, aza Ramazan Öge ve aza Memduh Duyar, Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam ile Hisar Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Ali Başar ve dernek üyeleri de Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı tebrik ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Üniversitesi Komisyonu Başkanı Faruk Cihan Özboz, Teşkilatlanma Başkanı Bahadır Kutun, Organizasyon Başkanı İsmail Sömeli, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı yeni görevi nedeniyle makamında ziyaret etti.
Aynı gün Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı ve Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Sekreteri Mustafa Akbabaoğlu ile birlikte Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mehmet Ali Çakal, Şube Başkan Yardımcıları Levent Kasap ve Şerif Ali Şahin, Türk Sağlık-Sen AKÜ Temsilcisi Engin Akbıyık, Türk Tarım-Orman Sendikası Afyonkarahisar Şubesi Abdullah Umurhan, Türk Eğitim-Sen AKÜ Temsilcisi Doç. Dr. Turan Civelek ve Raşit Demirel; Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ile Meclis Üyeleri; Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Mustafa Akdoğan ve Niyazi Ergut da Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretinde bulundular.
Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Üniversitesi Komisyonu Başkanı Faruk Cihan Özboz, Teşkilatlanma Başkanı Bahadır Kutun, Organizasyon Başkanı İsmail Sömeli ziyaretleri sırasında, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a hediye takdim ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı ve Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi Sekreteri Mustafa Akbabaoğlu ile birlikte Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mehmet Ali Çakal, Şube Başkan Yardımcıları Levent Kasap ve Şerif Ali Şahin, Türk Sağlık-Sen AKÜ Temsilcisi Engin Akbıyık, Türk Tarım-Orman Sendikası Afyonkarahisar Şubesi Abdullah Umurhan, Türk Eğitim-Sen AKÜ Temsilcisi Doç. Dr. Turan Civelek ve Raşit Demirel ve Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ile Meclis Üyeleri de Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a başarı dileklerinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ise ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme