• Haberler
  • Genel
  • Rektör Solak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Rektör Solak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İl Mili Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevine atanması nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundular. Aynı gün Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindeki heyetin yanı sıra İl Çevre ve Orman Müdürü Hidayet Şen, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti Her [&hellip]

Rektör Solak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İl Mili Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevine atanması nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundular. Aynı gün Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindeki heyetin yanı sıra İl Çevre ve Orman Müdürü Hidayet Şen, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti

Her zaman üniversitenin destekçisiyiz
Rektör Prof. Dr. Solak’ı birlikte ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, yeni görevi nedeniyle tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundular ve üniversitenin Afyonkarahisar için önemine değinerek her zaman üniversitenin destekçisi olduklarını belirttiler. Yıldırım ve Türkmenli, aynı zamanda Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) İl Temsilciliği görevini de yürüten Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ile hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavının (YGS) üniversitenin yürütücülüğünde ve kurumlararası işbirliği içerisinde sorunsuz bir şekilde yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak da İl Mili Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’ye ziyaretleri ve nazik düşünceleri nedeniyle teşekkür ederek, gerçekleştirecekleri çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. ÖSYM’nin yeniden yapılandırılması süreci ile ilgili de bilgiler aktaran Rektör Prof. Dr. Solak, kişilerden ziyade sistemin iyi çalışması gerektiğini, kişilerin de sisteme en iyi şekilde entegre olmalarının beraberinde başarıyı getireceğini ifade etti.
Kurumlar arası işbirliği önemli
Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ise Başkan Yardımcısı Av. Mesut Kuyucu, Genel Sekreter Av. Aydoğan Güleç, Yönetim Kurulu Üyesi Av. İsmail Akgül ve Sayman Av. Serkan Macif’ten oluşan heyet ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, kurumlararası işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade etti. Av. Turgay Şahin, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a, yeni görevinde başarılar dilerken, yeni görevi nedeniyle kendisine çiçek getirmediklerini, Afyonkarahisar Belediyesinin başlatmış olduğu “Daha Yeşil Bir Afyonkarahisar” projesine Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak adına 5 adet fidan dikilmesi için katkıda bulunduklarını söyleyerek katkı belgesini takdim etti.
Üniversite atılım ve gelişmelere gebe
Rektör Prof. Dr. Solak ise, “1999 yılında AKÜ Tıp Fakültesine atandım. Dört yıla yakın Rektör Yardımcılığı ve kurucu dekanlık görevlerini yürüttüm. Afyonkarahisar’ı ve AKÜ’yü biliyorum. Afyonkarahisar’ın dinamiklerini biliyorum. Üniversitemiz yeni atılım ve gelişmelere gebe. Biz bu potansiyeli AR-GE’ye daha çok önem veren, üreten hale dönüştürecegiz. Hukuk Fakültemiz kuruldu ve dekan atanacak aşamaya geldi. Fakülte yönetim kadrosu atandıktan sonra sizlerin de beklenti, katkı, istek ve önerilerinizi dikkate alacağız. Hukuk fakültesini öne çıkarmak adına gerekli fikir alışverişlerinde bulunacağız” diyerek, kendilerine anlamlı ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. İl Çevre ve Orman Müdürü Hidayet Şen ile İl Çevre ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Tahan, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, 25 Mart 2011 Cuma günü Ahmet Necdet Sezer Kampusünde yapılacak Ağaç Dikme Şenliği ile ilgili bilgi verdiler. Rektör Prof. Dr. Solak da kurumlararası işbirliğine önem verdiklerini ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme