• Haberler
  • Genel
  • Rektör Solak, incelemelerde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Rektör Solak, incelemelerde bulundu – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü Mustafa Solak AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 2014 yılı sonunda ihalesi yapılacak olan AKÜ 180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi arazisinde projeyi hazırlayacak olan firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi taslak projesi ile ilgili firma temsilcilerinden bilgiler [&hellip]

Rektör Solak, incelemelerde bulundu

AKÜ Rektörü Mustafa Solak AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 2014 yılı sonunda ihalesi yapılacak olan AKÜ 180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi arazisinde projeyi hazırlayacak olan firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.
AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi taslak projesi ile ilgili firma temsilcilerinden bilgiler alan Rektör Solak, hastane inşaatının yapılacağı araziyi de inceledi. Solak ve beraberindeki heyet, Eylül ayı sonunda tamamlanması planlanan AKÜ Tıp Fakültesi amfi derslikleri ek binasına geçerek çalışmaları da denetledi.
AKÜ Tıp Fakültesi amfi derslikleri ek bina inşaatı ve kullanılan malzemelerle ilgili yetkililerden bilgi alan Solak’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar, Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, AKÜ Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer Gürcan ile birlikte Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı çalışanlarının yanı sıra AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi idarecileri eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme