• Haberler
  • Genel
  • Rektör Solak eğitim konseyi toplantısına katıldı

Rektör Solak eğitim konseyi toplantısına katıldı

AKÜ Rektörü Mustafa Solak Tıp-Sağlık Bilimleri eğitim toplantısına katıldı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Sağlık bilimleri temel alanında başvurulan doçentlik alanı ve ilgili alan koduna yönelik çalışmaların değerlendirildiği, Ankara'da düzenlenen Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Tıp Sağlık- Bilimleri Eğitim Konseyi toplantısına katıldı.Yükseköğretim Kurulu konferans salonunda Tıp kökenli Rektörler, Tıp Fakültesi Dekanları, Diş [&hellip]

Rektör Solak eğitim konseyi toplantısına katıldı

AKÜ Rektörü Mustafa Solak Tıp-Sağlık Bilimleri eğitim toplantısına katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Sağlık bilimleri temel alanında başvurulan doçentlik alanı ve ilgili alan koduna yönelik çalışmaların değerlendirildiği, Ankara’da düzenlenen Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Tıp Sağlık- Bilimleri Eğitim Konseyi toplantısına katıldı.
Yükseköğretim Kurulu konferans salonunda Tıp kökenli Rektörler, Tıp Fakültesi Dekanları, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanları, Eczacılık Fakültesi Dekanları, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanları ve Veteriner Fakültesi Dekanları’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, tek gündem maddesi olan Sağlık bilimleri temel alanında başvurulan doçentlik alanı ve ilgili alan koduna yönelik çalışmalar görüşüldü ve karara bağlandı.
Toplantıya Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ile birlikte AKÜ Afyon Sağlık Yüksekokulu Müdürü ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Aslan ile AKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme