• Haberler
  • Genel
  • Rektör Solak, AKÜ’lü aşçılarla öğle yemeğinde buluştu

Rektör Solak, AKÜ’lü aşçılarla öğle yemeğinde buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencilerini uygulama mutfaklarında ziyaret etti Öğrencilerle öğle yemeğinde biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yaramış, Afyon MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hatice Yılmaz, AKÜ Yapı İşleri ve [&hellip]

Rektör Solak, AKÜ'lü aşçılarla öğle yemeğinde buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencilerini uygulama mutfaklarında ziyaret etti

Öğrencilerle öğle yemeğinde biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yaramış, Afyon MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hatice Yılmaz, AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan ile birlikte Afyon MYO idarecileri ve bölüm öğretim elemanları eşlik etti.
MENÜ ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERDEN OLUŞTU
Aşçılık Programı öğrencileri Siğnem Aşkın Togay, Özge Özcan, İrem Çetinkaya, İpek Turan, Nurten Göçgün, Berkant Esin Timur, İbrahim Geldim, Kemal Can Yurttaş, Adem Özkul, Rüstem Şevik, Cengiz Aykut; yarışmalarda kendilerine takım kaptanlığı yapan Afyon MYO öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Tansu Çelik ile Öğretim Görevlisi Erkan Çelik nezaretinde hazırladıkları daha önceki yarışmalarda ödül almış ürünlerden oluşan bir menü sundular.
MUTFAK YENİLECEK
Menüde, “Simit Kıtırı Eşliğinde Kefirli Ispanak Çorbası, Dereotlu Sos Yatağında Kıymalı Muska Böreği, Buğday Salatası, Kayısılı Sos Eşliğinde Tavuk Mus, Leblebi Kıtırları EşliğindeBozalı İrmikli Parfe” yer alırken; her bir öğrenci, hazırladığı yemeğin sunumunu yaparak, Rektör Solak’ı bilgilendirdi. Öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. Solak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı’na mutfağın yenilenmesiyle ilgili talimat verdi ve Aşçılık Programı’na bundan sonra da desteğinin süreceğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme