Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Okumuş, Aydın’da temaslarda bulundu

AFSÜ Rektörü Prof. Dr.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde (ADÜ) temaslarda bulundu

İlk olarak Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’ü ziyaret eden Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Okumuş, Dr. Açıkgöz’den Aydın’da yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Okumuş, Covid-19 salgını ile mücadele konusunun öne çıktığı görüşmenin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesine geçti.
Prof. Dr. Okumuş, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i ziyaret etti. Sağlık dünyasındaki gelişmelerin ve Covid-19 salgını ile mücadelede gelinen aşamanın ele alındığı ziyarette AFSÜ ve ADÜ arasında geliştirilebilecek işbirliklerine dair de görüş alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. Aldemir, sağlık hizmetlerinin öneminin arttığı bir dönemde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Okumuş’u tebrik ederek, ADÜ Hastanesinin pandemi sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında mevkidaşını bilgilendirdi. Ziyaret, Prof. Dr. Aldemir’in, Okumuş’a hediye takdimi ile son buldu. Prof. Dr. Okumuş’a ziyaretleri esnasında aynı zamanda kardeşi olan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş da eşlik etti.