Rektör Okumuş'a Önemli Görev

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, ÜHBD Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği (ÜHBD) tarafından İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Üniversitesi Orman Fakültesi kampüsünde düzenlenen VI. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Rektör Okumuş, Eylül ayı itibariyle ÜHBD Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Rektör Okumuş'a Önemli Görev

ÜHBD üyesi üniversitelerin Rektörleri, Rektör Yardımcıları ve Başhekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, Divan Kurulu seçimi, faaliyet raporunun sunumu ile yönetim ve denetim kurullarının seçimleri yapıldı. Toplantıda, üniversite hastanelerinin güncel durumu, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri de değerlendirildi.

Rektör Okumuş'a Önemli Görev

ÜDBH, Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin sorunlarını değerlendirmek, nedenlerini ortaya koymak ve çözüm yolları üretmek, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak, çağdaş sağlık hizmetleriyle birlikte eğitim ve araştırma faaliyetlerini etkinleştirmek ve ortak hareket etmeyi sağlamak amacıyla kuruldu. AFSÜ, ÜHBD’nin 2016’dan beri kurumsal üyesi.

Rektör Okumuş'a Önemli Görev

Rektör Okumuş'a Önemli Görev

Bakmadan Geçme