Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Karakaş, öğrencileri dinledi

AKÜ Rektörü Prof. Dr.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Sandıklı ve Sinanpaşa’daki AKÜ öğrencileri ile bir araya geldi. Karakaş, yönetim olarak ilçelerdeki akademik birimlere ziyaretlerinin süreceğini söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Genel Sekreter İhsan Ceran’ın yer aldığı heyetle Sandıklı Yunus Emre Kampüsünde bulunan Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrenci ve öğretim elamanları ve Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim elemanlarını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.
KURUMLARARASI İŞ BİRLİĞİ ARTIRILACAK
İlk olarak Sandıklı ilçesini ziyaret eden Rektör Karakaş, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde kurumlararası iş birliklerinin artırılarak sürdürülmesi konusunda istişarede bulunuldu. Rektör Karakaş ve heyet daha sonra AKÜ Sandıklı Yunus Emre Kampüsünü ziyaret ederek Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Fişne ve Sandıklı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’dan bilgiler aldı. Rektör Karakaş, temasları kapsamında öğrenciler ve ilgili akademik birimlerde görev yapan öğretim elamanları ile de bir araya gelerek öğrenci ve personelin ihtiyaç, öneri ve görüşlerini dinledi. Karakaş, Sandıklı Yunus Emre Kampüsünün AKÜ’nün ilçelerde bulunan kampüsleri içinde en büyüklerinden biri olduğunu ifade ederek fiziki şartların büyük oranda arzu edilen standartlarda olduğunu, öğrenci ve personelden gelen taleplerin de yönetimlerince imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirtti.
İSTEK, TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş Sandıklı’nın ardından Sinanpaşa’ya giderek Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer’i ve Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı makamlarında ziyaret etti. Daha sonra Sinanpaşa MYO’yu da ziyaret eden Rektör Karakaş, burada Sinanpaşa MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Özdinç’ten bilgiler aldı. Karakaş, Sinanpaşa MYO’da eğitimlerini sürdüren öğrenciler ile görev yapan öğretim elamanları ile bir toplantı gerçekleştirerek istek, talep ve önerileri dinledi. Rektör Karakaş, bir süre önce de Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Dinar, Başmakçı ve Dazkırı Meslek Yüksekokullarını ziyaret ettiğini hatırlatarak yönetim olarak ilçelerdeki akademik birimlere ziyaretlerinin süreceğini ifade etti.
Ziyaretlere Rektör Karakaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Genel Sekreter İhsan Ceran ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan katıldı.