Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Karakaş, misafirleri ile görüştü

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında kabul etti

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ilkinde Rektör Karakaş, Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Emine Derya Aşkıner’i kabul etti. Ziyarette Aşkıner ile birlikte Başkan Yardımcısı İbrahim Gültekin, Oda Saymanı Hülya Hasırcıoğlu Tepe, Oda Yazmanı Ayşe Selma Filiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Konur ile İbrahim Danaoğlu yer aldı.
Afyonkarahisar Down Sendromlular Derneği Başkanı Fatma Mert’in gerçekleştirdiği ziyarette ise farkındalık oluşturmak adına birlikte yürütülebilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek’in de yer aldığı ziyarette ise Rektör Karakaş, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran ile Afyonkarahisarlı İş İnsanı Fikret Özcan ile bir araya geldi.
Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) adına gerçekleştirilen ve AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker’in de hazır bulunduğu ziyarette ise AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Tokman ve Murat Tabak, Genel Sekreter Abdurrahman Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dişbudak, Sayman Kamil Ayvalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Ötken, Kirami Gürel, Ahmet Öndüç, Tufan İplikçioğlu ve Nail Demirel katıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.