Rekabet için verimli çalışmak gerekiyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Emirdağ ilçesine bağlı Eşrefli Köyü'nde düzenlenen 'Sertifikalı Ayçiçeği Tohumluk Üretimi' Tarla Günü programı Vali Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi.Çağımızın tarımda birim alandan daha fazla üretim elde etmek çağı olduğunu vurgulayan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz 'Tarım alanında girdiler her geçen gün artmaktadır. Bunu yanında git gide artan ortamında öne geçebilmek [&hellip]

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Emirdağ ilçesine bağlı Eşrefli Köyü’nde düzenlenen ‘Sertifikalı Ayçiçeği Tohumluk Üretimi’ Tarla Günü programı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Çağımızın tarımda birim alandan daha fazla üretim elde etmek çağı olduğunu vurgulayan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz; “Tarım alanında girdiler her geçen gün artmaktadır. Bunu yanında git gide artan ortamında öne geçebilmek ve üretimi daha fazla kazançlı hale getirmek için verimli çalışmamız gerekiyor. İşte bu tür tohumluk üretimlerinin daha fazla çiftçiye yansıması için kaliteli tohumlar kullanılması gerekiyor. Kaliteli tohumlar kullanacağız ki birim alandan daha çok verim alacağız” dedi.
Programın sonunda ise Vali Tutulmaz ve beraberindekiler ayçiçeği tarlasını gezerek ekilen ürünün özellikleri hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Bakmadan Geçme