• Haberler
  • Genel
  • Reis'in ilk ziyaretini Afyon'a yapması bekleniyor

Reis'in ilk ziyaretini Afyon'a yapması bekleniyor

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye turuna çıkacağı belirterek, 'Sayın Cumhurbaşkanımız pandemi nedeniyle ziyaretlerini ertelemişti. Kendisini Afyonkarahisar'a davet ettik. Beklentimiz ilk ziyaretini şehrimize yapmasıdır' dedi   AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısını merkeze bağlı Salar Beldesi'nde yaptı. Toplantıya İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye turuna
çıkacağı belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız pandemi nedeniyle ziyaretlerini ertelemişti.
Kendisini Afyonkarahisar’a davet ettik. Beklentimiz ilk ziyaretini şehrimize yapmasıdır” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısını merkeze bağlı Salar Beldesi’nde yaptı. Toplantıya; İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Salar Belde Başkanı Hasan Görgülü, Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar ve çok sayıda partili katıldı.
“SALAR’DA EKSİKLER GİDERİLİYOR”
Toplantıya ev sahipliği yapan Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar beldesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Taşpınar, hükümetin yerel yönetimlere verdiği desteklere değinerek eksiklerin giderildiğini ifade etti. Taşpınar, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısının beldesinde yapılması nedeniyle parti yönetimine teşekkür etti. Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz toplantının açılış konuşmasını yaptı. 2023 seçimlerinin önemine değinen Karadeniz, “2023 seçimleri çok önemlidir. Hükümetimizin ilk hedefi 2023’tür. Bu seçimlere hazırlanırken kesinlikle hiçbir bahane, hiçbir gerekçe olmayacak. Yoğun bir şekilde çalışacağız ve her seçim olduğu gibi Allah’ın izniyle kazanacağız.” dedi.
“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AFYON’A DAVET EDİLDİ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pandemi dolayısıyla ziyaretlerini ertelediğini kaydetti.
Uluçay şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye turuna çıkacak. İnşallah bizim beklentimiz ilk ziyaretinin de Afyonkarahisar’a yapmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla online bir toplantı yapıldı. Sizlere, teşkilatlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza selamlarını söyledi. İnşallah Afyonkarahisar’a da yakın zamanda davet ettik. Şehrimizde açılmasını beklediğimiz yatırımlar çok fazla ancak pandemiden dolayı maalesef açamadık. Kendisi bu anlamda 81 ile gideceğini beyan etti. Biz ilk ziyaretini AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulması sebebiyle şehrimize yapmasını istedik. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir beyefendi de kurmaylarına talimat verdi. İnşallah ilk ziyaretinin Afyonkarahisar’a yapacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme