• Haberler
  • Siyaset
  • Reis Parti’yi Afyon’da toplayacak – Kocatepe Gazetesi

Reis Parti’yi Afyon’da toplayacak – Kocatepe Gazetesi

AK Parti'nin geleneksel hale gelen istişare ve değerlendirme toplantılarının 26’ıncısı, yine Afyonkarahisar'da yapılacak. AK Parti Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği kamp çalışmaları 3 gün sürecek. AK Parti Afyonkarahisar kampı 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.Yeniden genel başkan olduktan sonra partisiyle ilgili olarak 'Metal yorgunluğu var' tespitinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti teşkilatını [&hellip]

AK Parti’nin geleneksel hale gelen istişare ve değerlendirme toplantılarının 26’ıncısı, yine Afyonkarahisar’da yapılacak. AK Parti Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği kamp çalışmaları 3 gün sürecek. AK Parti Afyonkarahisar kampı 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Yeniden genel başkan olduktan sonra partisiyle ilgili olarak “Metal yorgunluğu var” tespitinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti teşkilatını kampa alacak. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek kampa, 81 ilin ana kademe, kadın ve gençlik kollarının il başkanları katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 2014 yılında AK Parti Kampı’na başkanlık etmişti. Erdoğan’dan sonra Ahmet Davutoğlu ile Binali Yıldırım, Afyonkarahisar’da parti teşkilatları ile bir araya gelmişti.
Kampın ana gündem maddelerinden birisi parti teşkilatlarındaki revizyon konusunun olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019’da yapılması planlanan seçimlerin daha öncekilerden zor olduğunu ifade ederek, “Yüzde 50 artı 1 oy alamayan iktidar olamayacak” diyecek. Bu nedenle toplumun tümüne hitap eden bir söyleme, halkla bire bir temasa, sahada olmaya ihtiyaç olacağını kaydedecek olan Erdoğan, teşkilatlardan daha çok çalışmalarını isteyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan’da yapılan Anayasa değişikliği ile seçilme yaşının 18’e indirildiğini belirterek, ana kademede daha fazla gence sorumluluk vereceğini de vurgulayacak. Kampta, Erdoğan’a tüm teşkilatların güncel durumları hakkında bilgi verilecek.

Bakmadan Geçme