Reis erkek mağazası açıldı – Kocatepe Gazetesi

Mağazanın açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mağaza İşletmecisi Ahmet Sevimli birlikte kestiler.Erkek ve spor giyiminde 10 yaş ve üzeri olmak üzere her yaş grubu ve zevke hitap ettiklerini belirten Sevimli şöyle konuştu: “Erkek giyimine yönelik her türlü ürünü beğeniye sunuyoruz. Erkek grubu ürünlerinde Afyon’un en büyük dükkanıyız. Makul fiyatlarla [&hellip]

Mağazanın açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mağaza İşletmecisi Ahmet Sevimli birlikte kestiler.
Erkek ve spor giyiminde 10 yaş ve üzeri olmak üzere her yaş grubu ve zevke hitap ettiklerini belirten Sevimli şöyle konuştu: “Erkek giyimine yönelik her türlü ürünü beğeniye sunuyoruz. Erkek grubu ürünlerinde Afyon’un en büyük dükkanıyız. Makul fiyatlarla kaliteli ürünleri satışa sunuyoruz. Belli dönemlerde değil Reis erkek mağazasında 365 gün boyunca indirim var. Mağazamızın memleketimize, bizlere hayırlı olmasını dilerken cümlesi ile birlikte iş rastlığı için duacıyız.” Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme