Reis daveti kırmadı – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü Afyonkarahisar ziyareti sırasında kendisini “Simit yemeye” davet eden esnafı kırmayarak işreyerine konuk oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askeri havalanından Anıtpark önündeki miting alanına gelirken, otobüsten halkı selamlayarak ilerledi. Cumhurbaşkanın konvoyu Jandarma Kavşağı’na geldiği sırada Ambaryolu girişindeki Nazar Simit Yerim isimli işyerinin sahibesi Dilek Sağlam elindeki “Sonuna kadar Eveeet” ve “Cumhurbaşkanımız tereyağlı [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü Afyonkarahisar ziyareti sırasında kendisini “Simit yemeye” davet eden esnafı kırmayarak işreyerine konuk oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askeri havalanından Anıtpark önündeki miting alanına gelirken, otobüsten halkı selamlayarak ilerledi. Cumhurbaşkanın konvoyu Jandarma Kavşağı’na geldiği sırada Ambaryolu girişindeki Nazar Simit Yerim isimli işyerinin sahibesi Dilek Sağlam elindeki “Sonuna kadar Eveeet” ve “Cumhurbaşkanımız tereyağlı simidimizi yemeğe davet ediyoruz” yazılı pankartlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işyerine davet etti. Dilek Hanım’ın davetini zihnine yazan Erdoğan miting alanına vardığında ekibine miting sonrası “Nazar Simit Yerim”e uğranılması için talimat verdi. Miting sona erip Cumhurbaşkanı konvoyuyla birlikte havaalanına doğru giderken, Ambaryolu girişindeki işyerinde konvoy durdu ve Erdoğan ile beraberindekiler Dilek Hanım’a konuk oldular.
Dilek Sağlam ve işyeri personeliyle samimi bir sohbette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset haricinde, aile yaşamları ve işleriyle ilgili sorular yöneltti. Çayla birlikte tereyağlı simit, katmer, ağzıaçık ve bükmenin tadına bakan Cumhurbaşkanı ürünlerin son derece güzel olduğunu söyledi. Simit Yerim’in ürünleri Cumhurbaşkanının konvoyunda yer alan herkese ikram edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini belirten Dilek Sağlam, “Televizyonda Cumhurbaşkanımızın davetleri mümkün olduğunca geri çevirmediğini görüyordum. Benim de aklıma böyle bir fikir geldi. Dükkanımızın önünden geçeceğini öğrenince pankart yazıp, kendilerini davet etti. Sağolsunlar kırmayıp bizi şereflendirdiler. Ürünlerimiz çok beğendiler. Ballı kaymaklı simidimiz maalesef yoktu onu ikram edemedik, Kendileri bize onu sordular. Hepimizle sıcak, samimi bir sohbette bulundular. Bu ziyaretten büyük mutluluk dulduk” dedi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme