• Haberler
  • Genel
  • Rehber öğretmenler toplandı – Kocatepe Gazetesi

Rehber öğretmenler toplandı – Kocatepe Gazetesi

Rehber Öğretmenler Toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde yapıldı Sene Başı Rehber Öğretmenler toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım 2010–2011 eğitim öğretim yılının değerlendirmesini yaptı. İlimizin SBS, YGS ve LYS sınavlarında göstermiş olduğu başarısından dolayı memnuniyetini ve rehber öğretmenlerin bu konuda olumlu katkılarını dile getiren Yıldırım, [&hellip]

Rehber öğretmenler toplandı

Rehber Öğretmenler Toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde yapıldı

Sene Başı Rehber Öğretmenler toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım 2010–2011 eğitim öğretim yılının değerlendirmesini yaptı. İlimizin SBS, YGS ve LYS sınavlarında göstermiş olduğu başarısından dolayı memnuniyetini ve rehber öğretmenlerin bu konuda olumlu katkılarını dile getiren Yıldırım, emeği geçenlere teşekkür etti. Toplantıda yılsonu çalışma raporları değerlendirildi ve istastiki bilgiler paylaşıldı. Mesleki Bilgi Sisteminin değerlendirilmesi yapılırken, yaygınlaştırılması ve geliştirilmesine yönelik öneriler alındı.
Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Yönlendirme süreci hakkında okullarda çalışan rehber öğretmenlere bilgi verildi.
Yıl sonu raporlarında rehber öğretmenler tarafından en çok talep edilen TYT 6-8 ve TKT 7-11 kurslarının açılacağı paylaşıldı. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme