Regulus Termal kapılarını medyaya açtı

Gazlıgöl Beldesi'nde hizmete başlayan Regulus Termal Müdürü Tunç Doğan, termal tesis olarak müzikli hamam eğlenceleri, gelin damat hamamları ve hafta sonuna özel tasarlayacakları kahvaltı programları olacağını açıkladı İhsaniye İlçesi'nin Gazlıgöl Beldesi'nde yeni hizmete başlayan Regulus Termal’in basın tanıtım toplantısı dün öğlen tesiste yapıldı. 'MÜZİKLİ HAMAM EĞLENCELERİ DÜZENLENECEK' Regulus Termal Müdürü Tunç Doğan, tesis hakkında bilgiler [&hellip]

Gazlıgöl Beldesi’nde hizmete başlayan Regulus Termal Müdürü Tunç Doğan, termal tesis olarak müzikli hamam eğlenceleri, gelin damat hamamları ve hafta sonuna özel tasarlayacakları kahvaltı programları olacağını açıkladı

Haber

İhsaniye İlçesi’nin Gazlıgöl Beldesi’nde yeni hizmete başlayan Regulus Termal’in basın tanıtım toplantısı dün öğlen tesiste yapıldı.
“MÜZİKLİ HAMAM EĞLENCELERİ DÜZENLENECEK”
Regulus Termal Müdürü Tunç Doğan, tesis hakkında bilgiler verdi. Sınırlı sayıda katılımın olacağı, sanatçıya yer verilecek, müzikli hamam eğlenceleri düzenleyeceklerini ifade etti. Hamam eğlencelerini Osmanlı kültüründen esinlenip çağın gereğine göre dizayn edeceklerini belirten Doğan, otel misafirlerini rahatsız etmemek için otel dışından havuz kullanım talebini 30 kişiyi geçmeyecek şekilde, rezervasyonla aldıklarını dile getirdi. Hafta sonları için planladıkları bir çalışmadan söz eden Doğan şunları söyledi: “İnsanlarımıza en güzel kahvaltıyı vermek, aileleriyle birlikte hafta sonu güzel bir kahvaltıda buluşmalarını sağlamak niyetindeyiz. Şu anda serpme kahvaltı ve diğer çeşit kahvaltı konseptlerini çok kısa sürede geliştirebilmeyi düşünüyoruz. Örneğin bir aile dışarıda yaptığı kahvaltı bedelinin yanında bizim tesisimizde havuz etkinliklerinden yararlanabilecek. Bunun çalışmasının içerisindeyiz en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz.”
“AFYON’DAKİ YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”
Regulus Termal Tesisi yatırımcısının Antalya merkezli Topçu İnşaat Emlak Şirketinin sahibi Nahit Sami Topçu olduğunu belirten Doğan şöyle konuştu: “Yatırımımız Antalya’da büyük bir mobilya mağazasına sahip. Bunun yanı sıra yap-sat şeklinde müteahhitlik hizmeti veriyorlar. Antalya il merkezi ve ilçelerinde firma olarak 35 yıldan beri çok kaliteli inşaatlar yapıyorlar. Regulus Termal yatırımı ile kendisini Afyon’a getirmek nasip oldu. Yatırım sürecinde Afyon’daki yatırımları devam ediyor. Tesisimizin bulunduğu arsanın yanındaki arsa ve hemen arkasındaki arsada Topçu İnşaat aittir. Haziran ayına kadar yetiştirmeyi planladığımız 18 adet villa inşaatımız var. Yatırımcımıza sıkıntılı bir süreçte yatırım yapmayı riskli olduğunu ifade edenler var. Kendisi ticareti başlı başına bir risk olduğunu belirterek ekonomi kötü gidiyorsa yatırım yapacağız, iyi iken yapmayacağız anlayışındadır. Bu anlayışın borsa ve diğer yatırım araçlarında da geçerli olduğunu söyleyen Sayın Topçu, devamlı yükselen bir trend varsa orada biraz düşünmek lazımdır görüşüne sapihtir.” Tunç Doğan, tesis olarak şu an için düğün salonu çalışmalarının olmadığını toplantı salonlarının bulunduğunu, düğün konsepti kapsamında gelin ve damat hamamları organizasyonlarına talip olduklarını sözlerine ekledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme