Refüjde durabildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da Efeli Kavşak olarak bilinen Sahipata Köprü girişinde bir kamyon, virajı alamadı. Kavşağın ilerisindeki çiçeklendirilmiş refüje çarparak duran kamyon, yaklaşık 10 saat sonra kaldırıldı Sahipata Mahallesi’ne giden köprü ile Konya’ya sapan yolun ortasında kalan Efeli Kavşak’ta önceki gece saat 01.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. 03 VE 006 plakalı kamyon sürücüsü, virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince, [&hellip]

Refüjde durabildi

Afyonkarahisar’da Efeli Kavşak olarak bilinen Sahipata Köprü girişinde bir kamyon, virajı alamadı. Kavşağın ilerisindeki çiçeklendirilmiş refüje çarparak duran kamyon, yaklaşık 10 saat sonra kaldırıldı

Sahipata Mahallesi’ne giden köprü ile Konya’ya sapan yolun ortasında kalan Efeli Kavşak’ta önceki gece saat 01.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. 03 VE 006 plakalı kamyon sürücüsü, virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince, çiçeklendirilmiş refüjdeki ilan tahtasına çarparak durabildi. Kamyonun zamanında durması ve caddeye çıkmaması, olası bir faciayı önledi.
Ekipten önce çekici geldi
Kamyonun olay yerinden çekilmesi ise saatler aldı. Kamyonun çekilmesi için dün sabah saat 9.00 dolaylarından itibaren girişimlerde bulunuldu. Emniyet’teki trafik yetkililerini yaklaşık 3 kez arayan nakliyeciler, bu sırada geçen süre içinde çimlere oturarak vakit geçir-meye çalıştı. Saat 11.00 sularında trafik ekiplerinden olay yerine intikal etmesinden önce, bir çekici kam-yonun yanına yanaştı ve kavşaktaki trağin kontrollü biçimde ilerlemesini sağladı.
İki çekici kullanıldı
Trafik ekiplerinin gelmesiyle birlikte ise Sahipata’dan Jandarma Kavşağı’na devam eden yol, sürücü ve araç güvenliği sebebiyle tek şeride indirildi. İkinci çekicinin de olay yerine intikalinin ardından kamyonu çekme işlemi başladı. Yaklaşık 15 dakika süren kamyon çekme işleminde, araç ve sürücüler açısından herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadı.
03 VE 006 plakalı kamyonun, yem yüklü olduğu, yemleri İstanbul’dan Denizli’ye götürmek için yola çıktığı bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme