• Haberler
  • Genel
  • Reflexsoloji masaj merkezi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Reflexsoloji masaj merkezi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Daha önce Seda Sayan, Ali Ağaoğlu gibi ünlülere de masaj yapan Halil Taşpınar, mesleki tecrübelerini Afyonkarahisar'daki hemşerileri için kullanacak. Hafta sonu açılan masaj salonunda Reflexsoloji masajı hizmeti verilecek İstanbul Tıp Enstitüsü'nde aldığı Reflexsoloji masajı eğitimi ile kendini kabul ettiren, daha önce Seda Sayan ve Ali Ağaoğlu gibi ünlülere de aynı masajı yapan Halil Taşpınar, Afyonkarahisar'da [&hellip]

Reflexsoloji masaj merkezi açıldı

Daha önce Seda Sayan, Ali Ağaoğlu gibi ünlülere de masaj yapan Halil Taşpınar, mesleki tecrübelerini Afyonkarahisar’daki hemşerileri için kullanacak. Hafta sonu açılan masaj salonunda Reflexsoloji masajı hizmeti verilecek

İstanbul Tıp Enstitüsü’nde aldığı Reflexsoloji masajı eğitimi ile kendini kabul ettiren, daha önce Seda Sayan ve Ali Ağaoğlu gibi ünlülere de aynı masajı yapan Halil Taşpınar, Afyonkarahisar’da Reflexsoloji masaj salonu açtı.
Sırt boyun ve eklem ağrıları gibi her türlü ağrıları uzman deneyimi ile gideren Taşpınar, engellilerin de masaj salonundan faydalanabileceğini söyledi.
Dumlupınar Mahallesi Mehmet Said Caddesi üzerinde açılan işyerinin açılışına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak ve Aziz Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı. İşyeri sahibi Taşpınar açılışa katılanlar ile yakından ilgilenerek, masaj salonun gezdirdi. Verilecek olan hizmet hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme