Referandum da şoför esnafı 'Evet' diyecek

  Afyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış işletmecisi olduğu Su Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısında, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda şoför esnafı olarak evet oyu kullanacaklarını açıkladı.REFERANDUMAEVET DİYORUZAfyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış, şirket yönetimi olarak aldıkları genel kararlar hakkında bilgi vermek istediğini belirtti. Aldıkları ve sahada uyguladıkları kararların olumlu neticeler [&hellip]

Afyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış işletmecisi olduğu Su Restaurant’ta düzenlediği basın toplantısında, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda şoför esnafı olarak evet oyu kullanacaklarını açıkladı.
REFERANDUMA
EVET DİYORUZ
Afyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış, şirket yönetimi olarak aldıkları genel kararlar hakkında bilgi vermek istediğini belirtti. Aldıkları ve sahada uyguladıkları kararların olumlu neticeler verdiğini söyleyen Satılmış; “Aldığımız kararların olumlu neticelerinden bir tanesi de trafiğin rahatlamasıdır. Yönetim olarak bir takım kararlar aldık. Bu kararlardan en önemlisi önümüzdeki referandumda biz birlik içerisinde toplu ulaşım olarak, Afyon minibüsçüler esnafı olarak 400 kişilik grubumuzla referandum da evet diyoruz. Herkesin görüşüne saygımız sonsuzdur” dedi.
36 ARAÇ SIFIR KİLOMETRE
Şoför esnafı olarak yaptıkları istişarelerin sonucunde referandumda evet oyu kullanma kararı aldıklarını söyleyen Satılmış şöyle konuştu: “Bundan sonra bütün kararlarımız birlik ve beraberlik içerisinde tek olacaktır. Toplu taşıma hizmetinde yaklaşık 66 aracımız var. Bunların 36 adedini sıfır araca çeviriyoruz. Sıfır kilometre araçlar alıp engellilerin ve yaşlıların rahat iniş biniş yapmalarını amaçlıyoruz. Çevreye duyarlı, trafiği rahatlatma amacıyla sıfır kilometre araç tercih ettik. Daha iyi hizmet vermek niyetindeyiz. Anlayışımız her zaman için  ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ olacaktır. Çalışmalarımız devam edecektir”
YÖNETİCİLER DE KATILDI
Toplantıda; Afyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Yaylık, Hüseyin Tuz, İbrahim Karataş, Durak Temsilcileri, Karsan Yetkili Servis İşletmecisi Halil Acar, Otogar Isuzu Yetkili Servisi Abdullah Arslantürk hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme