Recep Tayip Erdoğan dizisi 8 yıldır bitmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son ziyaret noktası olan Susuz beldesinde yaptığı konuşmada, yorgunluğunu hissettirdi Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, yine hükümete yüklendi. Ne olursa olsun seçimlerin mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, 'Ne olursa olsun demokrasi içerisinde sorunlarımızın çözüm yolunu bulmalıyız. Darbelerle, ağa rejimlerle bu ülkenin ileri gitmesinin mümkün olmadığını, hatta ve hatta sorunların çözümünü [&hellip]

Recep Tayip Erdoğan dizisi 8 yıldır bitmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son ziyaret noktası olan Susuz beldesinde yaptığı konuşmada, yorgunluğunu hissettirdi

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, yine hükümete yüklendi. Ne olursa olsun seçimlerin mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, “Ne olursa olsun demokrasi içerisinde sorunlarımızın çözüm yolunu bulmalıyız. Darbelerle, ağa rejimlerle bu ülkenin ileri gitmesinin mümkün olmadığını, hatta ve hatta sorunların çözümünü bir yana bırakıp daha da çözümsüzlüğe itildiğini hep beraber görüyoruz. Onun için demokrasi içerisinde çözüm yolu bulmalıyız” dedi.
“Demokrasi içerisinde bunun çözüm yolu ise ancak ve ancak seçimler aracılığı ile olur” diyen Bahçeli, seçimlerde millet iradesini ortaya koyduğu zaman temel tercihlerin herkesin saygı duyması gereken tercihler olarak görülmesi gerektiğini ve seçim sonuçlarına da hep beraber rıza göstermek gerektiğini dile getirdi.
Bahçeli tam bu noktada yorgunluğun da verdiği bir dil sürçmesi ile AK Parti’ye Anavatan Partisi diye seslendi. Bahçeli, “AK Parti’nin iki de bir yönetimdeki beceriksizliğini bu cümleler içerisinden kendisi için faydalı ve örtülü bulduğu içindir ki, ‘Beni millet getirdi’ diyor ve milletin üzerine becerisizliğini yıkmaya çalışıyor” diye konuştu. “Bu millet sizi iktidar yaptığı gibi götürmesini de bilir” şeklinde konuşan Bahçeli, bugünkü şartlarda da artık bunların gitmesi gerektiğini söyleyerek, bu iktidarın tükendiğini, bu iktidarın yorgun olduğunu ve bu iktidarın yapacağı bir şeyin de kalmadığını ifade etti.
Televizyondaki dizilerin kimisinin 13 hafta kimisinin ise 1 yıl devam ettiğini anımsatan Bahçeli, ama Recep Tayyip Erdoğan dizisinin 8 yıldan beri devam ettiğini söyledi. Bahçeli, “Buna artık dur demek lazım, son vermek lazım. Millet yorgun, bıkmış” dedi. Televizyona her bakıldığında ekranda Recep Tayyip Erdoğan’ın göründüğünü ifade eden Bahçeli, vatandaşların ‘Yeter artık usandık’ diyerek kanalı değiştirdiğini kaydetti. Bahçeli, kanalı değiştirmek için kullanılan kumandanın ismini ise telaffuz edemedi. Bahçeli, “Kanalı değiştirmek istiyorsun, eline de şeyi alıp neyse onun adı onunla kanal değiştirip duruyorsunuz. Hangi kanalı açsanız yine Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor, o zaman diyorsunuz ki kapat şu televizyonu .”

Bakmadan Geçme