Raymond'un ilk maçı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor ve Sinpaş Denizli Basket takımının oynadığı özel maçta gözler özellikle Raymond Sykes'ın üzerindeydi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Sinpaş Denizli Basket takımıyla özel bir maç yaptı. Bu özel maçta Onur ve Melih sakatlıklarından dolayı forma giymezken Raymond Sykes, Ale* Gordon ve Darrius Garrett sahada görev yaptı. GÖZLER RAYMOND'U İZLEDİMaç esnasında [&hellip]

Raymond’un ilk maçı

Afyonkarahisar Belediyespor ve Sinpaş Denizli Basket takımının oynadığı özel maçta gözler özellikle Raymond Sykes’ın üzerindeydi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Sinpaş Denizli Basket takımıyla özel bir maç yaptı. Bu özel maçta Onur ve Melih sakatlıklarından dolayı forma giymezken Raymond Sykes, Ale* Gordon ve Darrius Garrett sahada görev yaptı.
GÖZLER RAYMOND’U İZLEDİ
Maç esnasında oyunda görev alan Raymond Sykes uzun bir sakatlık döneminin ardından tekrar görev aldı. Sakatlık döneminden sonra ilk maçına çıkan Sykes hazır olup olmadığını oynadığı oyunla sergiledi. Yapılan incelemeler sonucunda biraz daha hazırlanması gerektiği ifade edildi. Çok uzun bir aradan sonra bu kadar hızlı parkede boy göstermesi şaşkınlık yaratan Sykes 21 Mart’ta İstanbul’da oynanacak İstanbul DSİ maçında görev alır gözüyle bakıldı. Dikkat çeken bir diğer konu ise Raymond’un oyuna girmesiyle birlikte az sayıdaki taraftar yaptığı tezahüratla Raymond’a büyük destek verdi.
MAÇTAN DETAYLAR
İlk periyoda çok hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor ilk periyotta 19-9’luk üstünlüğü yakaladı. Ardından oyundaki hızını artıran Denizli 23-23’le ilk periyodu tamamladı. İkinci çeyrekte iki takımda maçı rölantiye aldı ve ilk yarı 38-36’lık skorla Afyonkarahisar Belediyespor’un üstünlüğü tamamlandı.
İkinci yarıda Afyonkarahisar Belediyespor yine üstünlüğünü sürdürdü. Denizlili ve Afyonlu oyuncuların çok fazla çaba harcamadığı üçüncü çeyrekte 52-48’lik skorla tamamlandı.
Son çeyrekte ise Afyonkarahisar Belediyesporlu oyuncular hafta sonunda oynayacakları maçı düşündükleri için performansı da düşürdü. Bu çeyrekte Denizlili basketbolcular öne geçmek için sarf ettiği çabalarda başarılı oldu. Ardından da farka giden Denizli maçı 59-67’lik skorla kazandı.
BEKLENEN GERÇEKLEŞİYOR
Afyonkarahisar Belediyespor’un yeni Antrenörü Deniz Atak açıkladığı gibi takımın potasında gördüğü 80 ve üzeri sayıyı daha aşağılara çekmek istediklerini aktarmıştı. Bu maçtı izleyen taraftarların yorumu ise “Beklenen gerçekleşiyor. İkinci maçta 67 sayı oldu ve bu şekilde olursa çok iyi bir takım izleyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.
CUMARTESİ SAAT 16.00’DA
Afyonkarahisar Belediyespor’un Akhisar Belediyespor’u ağırlayacağı maç Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme