Raşit Demirel: Ülkemiz yolgeçen hanına döndü

MHP İl Başkanı Raşit Demirel yaptığı yazılı açıklamada Sultanahmet Meydanı'nda yapılan katliamı kastederek 'Yetti gari' dedi.MHP İl Başkanı Demirel, 'Ülkemizin sınırları yolgeçen hanına döndü. Reyhanlı'dan sonra başkent Ankara'da, şimdi de İstanbul'da toplu katliam. Yetiversin gari. Bu ülkenin istihbaratı ne iş yapıyor? Sadece Suriye'den Türkiye'ye iki füze atıp Suriye'ye saldırı planlarını mı senaryo ediyor? Adamlar Ankara'nın [&hellip]

MHP İl Başkanı Raşit Demirel yaptığı yazılı açıklamada Sultanahmet Meydanı’nda yapılan katliamı kastederek; “Yetti gari” dedi.
MHP İl Başkanı Demirel, “Ülkemizin sınırları yolgeçen hanına döndü. Reyhanlı’dan sonra başkent Ankara’da, şimdi de İstanbul’da toplu katliam. Yetiversin gari. Bu ülkenin istihbaratı ne iş yapıyor? Sadece Suriye’den Türkiye’ye iki füze atıp Suriye’ye saldırı planlarını mı senaryo ediyor? Adamlar Ankara’nın kalbinde, İstanbul’un göbeğinde cirit atarken Türk istihbaratı ne iş yapıyor? Bu Millete korku salarak sindirmeye çalışanlara neden engel olunmuyor?” dedi.
DAĞDAKİ MİKROPLARI ŞEHRE İNDİRDİNİZ
Demirel açıklamasına şöyle devam etti: “Sultanahmet Meydanı’nda 10.20 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü 15 kişinin de yaralandığı bildirilmiştir. Üzülerek belirtelim ki ölü sayısı artacak gibi görülmektedir. Dağdaki mikropları şehre indirirsen, ihanetin adını açılım koyarsan olacağı buydu. Analar ağlamasın dediniz, Anadolu’yu ağlattınız. Sürekli istikrar diyerek milleti istikrarla kandırdınız. 1 Kasım seçimlerinde AKP tekrar tek başına iktidara gelince istikrar arttı, değil mi? Güneydoğuda devlet yok. Reyhanlı, Ankara, şimdi de İstanbul’da patlama oldu. Ankara katliamını ranta çevirdiniz seçimi kazandınız. Şimdi Sultanahmet Meydanı katliamı. Çok istediğiniz başkanlık böylece gelir herhalde!” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme